Yaşlı Çift, Maçta Sevgililer Gününü Kutladı - Son Dakika
Spor

Yaşlı Çift, Maçta Sevgililer Gününü Kutladı

Yaşlı Çift, Maçta Sevgililer Gününü Kutladı

Malatya’da yaşayan Orhan Mutlu (62) sevgililer günü hediyesi olarak eşi Fatma Mutlu’yu (55) maça götürdü.

14.02.2016 15:18

Malatya'da yaşayan Orhan Mutlu (62) sevgililer günü hediyesi olarak eşi Fatma Mutlu'yu (55) maça götürdü. Malatya'da yaşayan 'Maço Orhan' lakaplı Orhan Mutlu, ilerlemiş yaşına rağmen tam bir Alima Yeni Malatyaspor aşığı. Sarı-kırmızılı takımın hiçbir müsabakasını kaçırmayan Orhan Mutlu, Sevgililer Günü'nde ise eşi Fatma Mutlu'ya farklı bir sürpriz hazırladı.

Mutlu, Malatya'da oynanan Alima Yeni Malatyaspor - Kardemir Karabükspor karşılaşmasına götürdüğü eşi Fatma Mutlu'nun Sevgililer Günü'nü tribünde kutladı.

Bu sürpriz karşısında oldukça şaşıran Fatma Mutlu, eşinin getirdiği formayı giyerek Alima Yeni Malatyaspor'a destek verdi.

Alima Yeni Malatyaspor'un hiçbir müsabakasını kaçırmadığını söyleyen Orhan Mutlu, Sevgililer Günü hediyesi olarak eşini renklerine gönül verdiği takımın maçına getirdiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor'u en az eşi kadar sevdiğini söyleyen Orhan Mutlu, "Benim için Malatyaspor'un yeri çok farklıdır. Gözümü bu takımın maçında açtım. 40 senedir bu takımın her maçına giderim. Allah ömür verdiği sürece de kaçırmayacağım. Karıma Sevgililer Günü sürprizi yapmak istedim ve aklıma bir diğer sevgilim, Malatyaspor'un maçına götürmek geldi. Karım benim Malatyaspor sevgimi bilir. O da çok mutlu oldu. İnşallah ömrümüz vefa ettiği sürece tribünlerde olmaya devam edeceğim. Tabi Sevgililer Günü hediyemiz de Malatyaspor'un galibiyeti oldu. Yöneticileri, futbolcuları ve taraftarımızı çok seviyorum. Benim oğlum Bahri Mutlu da tam bir futbol sevdalısıdır. O Fethiye'de yaşıyor ama hiçbir maçı kaçırmaz" dedi.

"BU ÇOK SEVDİĞİ ANLAMINA GELİR"

Fatma Mutlu ise eşinden hayatının en anlamlı hediyesini aldığını söyledi. Eşinin Malatyaspor sevgisini, kendisine olan sevgisiyle eş değer tuttuğunu ifade eden Fatma Mutlu, "Hayatımın en güzel hediyesini aldım. Çünkü biliyorum ki, eşim beni Malatyaspor'un maçına getirdiyse, bu çok sevdiği anlamına gelir. Çok büyük bir sürpriz oldu benim için de. Takımımızın galip gelmesiyle iki mutluluk birden yaşadım" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yaşlı Çift, Maçta Sevgililer Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement