Yeni Emre Mor Eljif Elmas! - Son Dakika
Spor

Yeni Emre Mor Eljif Elmas!

Yeni Emre Mor Eljif Elmas!

Fenerbahçe, Makedonya'nın süper genci Eljif Elmas'ı transferini bitirmek için İstanbul'a getirdi.

17.07.2017 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Makedonya'nın süper genci Eljif Elmas'ı transferini bitirmek için İstanbul'a getirdi. Eljif Elmas için Fenerbahçe'nin yanı sıra, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de girişimde bulunmuştu. Yeni Emre Mor'ları keşfetmek için kurmaylarıyla birlikte Avrupa'yı didik didik eden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Makedonya'daki Türk asıllı futbolcu için kolları sıvadığı ortaya çıktı.

Milli patronun Makedonya U21 Takımı'nın formasını giyen Türk asıllı Eljif Elmas için tıpkı Emre Mor operasyonunda olduğu gibi gizli bir operasyon sürdürdüğü ortaya çıktı.

Sporx'in hbaerine göre, Terim, Danimarka futbol federasyonun elinden aldığı Emre Mor operasyonunun bir benzerini Eljif Elmas için yürütürken, milli patronun bu konudaki bir numaralı yardımcısı Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan olduğu, Ercan'ın genç oyuncuyla ilgili hazırladığı rapordan sonra federasyonun resmi işlemler için hamleler yaptığı öğrenildi.

Emre Mor'un ay-yıldızılı milli takıma kazandırılması konusunda en etkin rollerden birine sahip olan Abdullah Ercan, Makedonya'nın Robotniçki takımının formasını giyen Eljif Elmas'ı uzun bir süredir izlediği ve araştırmalar yaptığı ifade edildi.

Ülkesi Robotnicky takımında forma giyen 18 yaşındaki Elif Elmas aynı zamanda Makedonya'da alt yaş milli takım kategorilerinde de görev yaptı. Eljif Elmas, genç yaşına rağmen 11 Haziran 2017 tarihinde İspanya karşısında ilk kez Makedonya A Milli Takım formasını terletti.

ELJİF ELMAS: EN İYİ GENÇ OYUNCU

MAN CITY'NİN YAKIN TAKİBİNDEYDİ...

Makedonya Ligi takımı Rabotnicki'de forma giyen, Türk asıllı 18'lik Elif Elmas, orta sahanın ortasında ve sol kanatta oynayabiliyor. Son dönemde Makedonya basınının manşetlerinde sık sık yer alan Eljif Elmas bu sezon takımında toplam 35 maça çıkarken 7 gol atıp 7 da asist yaptı. Toplamda 2 bin 681 dakika süre alan Elif Elmas, performansıyla Fenerbahçe'nin dikkatini çekmeyi başardı

Makedonya Futbol Federasyonu tarafından Aralık 2016'da "En İyi Genç Oyuncu" kategorisinde ödül alan yetenekli futbolcu, şimdiden Makedonya'nın en önemli yetenekleri arasında gösteriliyor. Makedonya U21 Takımı'nda da ter döken 1,82 boyundaki futbolcunun bir süre Manchester City'nin de izlediği iddia edildmişti.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Yeni Emre Mor Eljif Elmas! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement