Yeni Malatyaspor 2. Yarıda İddialı - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor 2. Yarıda İddialı

Yeni Malatyaspor 2. Yarıda İddialı

Yeni Malatyaspor'da Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, ligin ikinci yarısında herkesin daha farklı bir Yeni Malatyaspor izleyeceğini söyledi.

09.01.2013 16:32  Güncelleme: 16:33

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, ligin ikinci yarısında herkesin daha farklı bir Yeni Malatyaspor izleyeceğini söyledi.

Antalya kampında takımın yanında bulunan Özkan, kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirterek, hazırlık karşılaşmalarıyla takımın eksiklerini tamamladığını kaydetti.

Özkan, devre arası kamp çalışmasının çok verimli geçtiğine değinerek, "Kamp ilk etapta ağırlık çalışması ve yüklemeyle devam ediyor. Bu anlamda kamp çalışmalarımız gayet neşeli ve güzel geçiyor. Her anlamda çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. İki futbolcumuzun hafif sakatlıkları var. Onun dışında herhangi bir sıkıntımız yok" dedi.

Ligin ikinci yarısında herkesin daha farklı bir takım izleyeceğine dikkat çeken Özkan, şunları kaydetti:

"Bayrampaşa maçında alınan mağlubiyet sonrası futbolcularda moral bozukluğu oldu. Ama şuanda beklediğimizden daha iyi, daha özverili, daha mücadeleci ve daha hırslı bir takım oluştu. İnşallah ikinci yarıda daha farklı bir Yeni Malatyaspor sahada olacak. Kamp çalışmalarına baktığımız zamanda bunu görüyoruz. Ligin ikinci yarısında daha canlı, daha mücadele eden bir takım izleyeceğiz inşallah."

Yeni transferler hakkında da açıklama yapan Özkan, "Emre Balcı, sezon başında da ısrarla kadromuza katmak istediğimiz oyuncular arasında yer alıyordu. Ama maalesef bir türlü sezon başında bu oyuncumuzu transfer edemedik. Aynı şekilde Mehmet Türkmehmet'te de istenilen rakamın çok yüksek olmasından dolayı sezon başında bu transferi gerçekleştirememiştik. Takımda Cihan Yeşilırmak ve Sedat Yeşilkaya'ya kendilerine takım bulmaları yönündeki kararımızı ilettik. Bu futbolcularımızdan eksik kalan mevkileri doldurmak amaçlı olarak Emre ve Mehmet ile anlaştık" ifadelerini kullandı.

Özkan, ekstra bir durum olmadığı sürece transfer yapmayı düşünmediklerini kaydederek, "Kadromuz hem geniş hem de bu lige göre ekstra futbolcular var. Takımı çok bozmanın da doğru olmadığını düşünüyoruz. Mevcut elimizde bulunan futbolculardan daha çok fayda alabilirsek istediğimiz ve arzuladığımız noktaya ulaşacağımız kanaatindeyim. Sezon başında 18 transfer yaptık. ve son 3 yıldır da çok fazla transfer yaptığımız için rahatsız olduk. Çünkü takımın iskeleti oturamadı. Mecburiyetten sezon başında 18 oyuncuyu transfer ettik. Kadromuzu bozmayı istemiyoruz. İnşallah sezon başında kadromuza kattığımız ancak tam anlamıyla faydalanamadığımız futbolculardan ikinci yarıda daha çok faydalanmayı planlıyoruz. Buda bizim için bir nevi yeni transfer olmuş olacak" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor 2. Yarıda İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement