Malatyaspor PTT 1.Lig'e Yükseldi - Son Dakika
Spor

Malatyaspor PTT 1.Lig'e Yükseldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'tan PTT 1. Lig'e yükselen takım belli oldu. Uzun yıllar Süper Lig'te oynayan Malatyaspor, PTT 1. Lig'e yükseldi.

04.05.2015 00:36  Güncelleme: 08:10

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta normal sezonun son haftasında Yeni Malatyaspor ile Keçiörengücü 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla puanını 66'ya çıkaran Yeni Malatyaspor, şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükseldi. Maçın ardından futbolcular ve taraftarlar doyasıya eğlendi.

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANDI

Yeni Malatyaspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da izledi.

ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLADILAR

PTT 1 Lig'e çıkan Yeni Malatyaspor'da, futbolcular ve taraftarlar, düzenlenen şampiyonluk kutlamasında bir araya geldi.Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, futbolcular ve yöneticiler, Keçiörengücü ile oynanan ve 1-1 sona eren maçın ardından gelen şampiyonluğu doyasıya kutladı. Malatya İnönü Stadı'ndan otobüslere binen futbolcular, taraftarların oluşturduğu konvoy eşliğinde, Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında bulanan miting alanında düzenlen kutlama programına katıldı.

TEK YUMRUK OLDULAR

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, burada yaptığı konuşmada, iktidarıyla muhalefetiyle burada olduklarını söyledi. Kamçı, "Spor deyince iktidarıyla, muhalefetiyle tek yumruk oldular. Bugün sizlerle beraberler" dedi.

Stat: Malatya İnönü

Hakemler: Hüseyin Sabancı, Serkan Akal, İbrahim Çağlar Uyarcan

Yeni Malatyaspor: Vedat, Ali, Ramazan, Serkan (Dk. 89 Osman), Mehmet Enes, Hüseyin (Dk. 64 Samet), Emre, İrfan (Dk. 81 Vedat Budak), Ersin, Onur, Aydın

Keçiörengücü: Ulaş, Tarık, Mustafa, Abdurrahman (Dk. 80 Serdar Ümit), Efe, Özkan, Coşkun (Dk. 81 Arif), Samet, Hüseyin Güngör, Ferit, Mustafa Kayabaşı (Dk. 68 Mehmet)

Goller: Dk. 69 Serkan (Yeni Malatyaspor), Dk. 75 Coşkun (Keçiörengücü)

Malatyaspor PTT 1.Lig\'e Yükseldi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Malatyaspor PTT 1.Lig'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Alex: Çok büyük iş yaptılar sanki 19 53 Yanıtla
  • Şükür : Sivas lı olarak siz malatya yı da görmek istiyorum kardeslerim 25 1 Yanıtla
  • ELAZIĞDAN RAMAZAN: BEN MALATYASPORU KUTLUYORUM TEBRİK EDİYORUM ELAZIĞSPOR MALATYASPOR KARDEŞTİR ZATEN BİR COĞRAFYANIN İNSANLARIYIZ 1 SAAT UZAKLIKTAYIZ ÖRF VE ADETLERİMİZ BİR MALATYANIN BAŞARISI BİZİM ELAZIĞSPORUN BAŞARISI MALATYANINDIR BU MAÇ OLAYINI FARKLI YERLERE ÇEKEN GEREK MALATYALI GEREK ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZEDE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BİR BÖLGENİN İNSANIYIZ TEBRİKLER 22 0 Yanıtla
  • maho: Kayısının iyisi elazığ dan cikar 2 18 Yanıtla
  • elazığ: Hiç gereği yok 3 15 Yanıtla
  • Ahmo: Ayağınıza yüreğinize sağlık malatya sizlerle gurur duyuyor bize bu Sevinç i yaşattığınız için teşekkürler bekle bizi süper liğ geliyoruz inşallah 15 2 Yanıtla
  • black smoke: malatyaspor bunu sonuna kadar haketti. 15 2 Yanıtla
  • Aşk: Malatyaspor geçmişi olan büyük kulüp Tebrik ediyorum 16 0 Yanıtla
  • hasan inci: Malatya akpye yakinmi olacak bu secimde?olmazsa naneyi yedi eger cok o cikarsa seneye super ligde yakisir kayisilara 12 3 Yanıtla
  • OF: Elazığ süperlige yakışır malatya amatöre 3 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement