Yeni Mersin Stadı Oyunlara Yetişecek - Son Dakika
Spor

Yeni Mersin Stadı Oyunlara Yetişecek

Yeni Mersin Stadı Oyunlara Yetişecek

Yeni Mersin Stadı'nın Akdeniz Oyunları'na yetiştirilebilmesi için hummalı bir çalışma gerçekleşiyor.

27.02.2013 10:56  Güncelleme: 11:01

17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, yeni Mersin Stadı'nın Akdeniz Oyunları'na yetiştirilebilmesi gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

17. Akdeniz Oyunları'nın futbol müsabakalarının oynanacağı Yeni Mersin Stadı yetiştirilmeme korkusu ile karşı karşıya. Akdeniz Oyunları'nın açılışına yetiştirilmesinin zor görüldüğü yeni Mersin Stadı'nda çalışmalar gece gündüz sürüyor.

17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmar, stadı yetiştirmek için büyük çaba sarf ettiklerini vurgulayarak, "Stadımız 31 Mayıs itibari ile tamamlanıp. 20 Haziran 2013'te seramoniye yetiştirilecektir. Büyük bir şölene doğru hızla ilerliyoruz. Organizasyonumuzun diğer bütün departmanlardaki faliyetleri hızla devam ediyor. Herhangi bir sıkıntımız yok. Sayın Başbakanımızın, Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç beyefendinin önderliğinde hızla ilerliyoruz. Herhangi bir eksiğimiz yok. Yükümüz gerçekten çok fazla ama burada ortaya koyacağımız performans Türkiye'nin 2020 Olimpiyatları'na adaylık sürecinde öneli bir gösterge olacak. Bunun farkındayız o bilinçle çalışıyoruz. Bir hedefe doğru hızla koşuyoruz" dedi.

Stadın şehirden uzak olması ve ulaşımın sorunlu olması ile ilgili sorulan sorulara ise Korkmaz, "Büyükşehir belediyesiyle konuştuk. Buradaki en büyük desteği onlardan alacağız. Seyircisi şehirden buraya getireceğiz ve tekrara şehire götüreceğiz" cevabını verdi.

EROL ANKAY: "ÇALIŞMAMIZ 7-24 DEVAM EDİYOR"

Proje Koordinatörü Erol Ankay ise, çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini vurgulayarak, "Bizim buradaki hedefimzi 31 Mart itibari ile bitirip 31 Mayıs'ta da tüm ince işleri ile tüm stadı bitirip teslim etmek. Sadece statta tören yapılacağı için çim alan üstüne özel koruyucu bir madde serilerek. Açılış yapılacak. Kapanış töreninden sonrada çimi yapılacak ondan öncede drenajları bitmiş olacak. Şuan.

Betonarme inşatı yüzde 80'i çelik kontrisiksyon ve tribün imalatları ise yüzde 90'ı bulmuştur.

Herhangi bir sorun yok. İnce işlerimizde gece gündüz devam ediyor" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Mersin Stadı Oyunlara Yetişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement