Yeni Takımında da Rahat Durmadı - Son Dakika
Spor

Yeni Takımında da Rahat Durmadı

Yeni Takımında da Rahat Durmadı

Futbol kariyeri saha içindeki sertlikleri ve disiplinsiz davranışlar ile dolu olan Hollandalı Khalid Boulahrouz, yeni takımı Brondby’de de rahat durmadı.

09.12.2013 19:06

Hamburg'da oynadığı yıllarda kendisi için "Khalid der Kannibale" (yamyam Khalid) lakabı kullanılan Boulahrouz, bu lakabı rakip forvetleri kolayca sindirdiği için almıştı. Her iki yönden de! İki sezonda 16 sarı 3 kırmızı kart görmüştü ama onun zamanında Die Rothosen, 2005-06 sezonunda 30 gol yemiş, ligin kalesinde en az gol gören takımı olmuştu. Bu performansı ile Chelsea'ye transfer oldu ama ondan sonra kariyeri hep baş aşağı gitti. Sevilla, Stuttgart, Sporting derken sonunda yaz transfer döneminde hiçbir takım bulamadı. Ekim ayının başında Danimarka Ligi takımlarından Brondby ile antrenmanlara çıkıp resmi imzayı attı ama huylu huyundan vazgeçmiyor.

SönderjyskE ile dün oynanan lig maçında rakibi Johan Absalonsen'e tükürdü Fas asıllı futbolcu. Hakem hadiseyi görmediği için kırmızı karttan kurtuldu ama tabii TV kameralarından kaçamadı. Eğer federasyon cezaya karar verirse 2013'teki son maçını oynamış olacak. Boulahrouz'un 2014 Dünya Kupası'nda Van Gaal'den şans bulmak amacıyla Danimarka'ya gittiği düşünüldüğünde amacına ulaşmakta zorluk çekecek gibi görünüyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Yeni Takımında da Rahat Durmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement