Aziz Yıldırım: Yerle Gök Bir Araya Gelse Kupa Trabzon'a Gitmez - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım: Yerle Gök Bir Araya Gelse Kupa Trabzon'a Gitmez

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2010-11 sezonu şampiyonluk kupasıyla ilgili "Yerle gök bir araya gelse, bu kupa Trabzon'a gitmez" ifadesini kullandı.

25.08.2016 00:29  Güncelleme: 08:54

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, 3 Temmuz ve 15 Temmuz süreciyle ilgili NTV ve NTV Spor ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı.

Aziz Yıldırım, 2010-11 sezonu ile ilgili Trabzonspor'a rest çekti. Yıldırım, kupanın bordo-mavili camiaya gitme ihtimali olmadığını belirtti.

"YERLE GÖK BİR ARAYA GELSE GİTMEZ"

Yıldırım açıklamasında: "2010/2011 kupası Fenerbahçe'nindir. Bunu herkes kabul edecek. Alnının ak sütü gibi helaldir. Yerle gök bir araya gelse, bu kupa Trabzon'a gitmez. Başka türlü gitmez. Bu kupa 25 milyonun. Beni iyi dinleyin! Bunu siyasi anlamda kullanmayın. Yandaş medyaya söylüyorum! Fenerbahçe için iyi, doğru şeyler yazın. Fenerbahçe düşmanlarını topluyor, konuşturuyorsunuz. Kamuoyunda artık bizi kupa için rahatsız etmeyin. Kupayı hiçbir türlü vermeyiz. Bu kupanın Trabzon'a gideceğini hayal edenler, 17-25 Aralık'ı inkar eden kişilerdir." dedi

TRABZONSPOR BAŞKANINDAN CEVAP

Bu sözlerin ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta: "Herkes sakin olsun. Oğuz Haksever hakkaniyetli bir televizyoncudur. Aynı süreyi Trabzonspor'a da ayıracaktır" sözleri ile bir televizyon programı yapmak istediklerinin mesajını verdi.

Aziz Yıldırım: Yerle Gök Bir Araya Gelse Kupa Trabzon'a Gitmez

Aziz Yıldırım: Yerle Gök Bir Araya Gelse Kupa Trabzon\'a Gitmez
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım: Yerle Gök Bir Araya Gelse Kupa Trabzon'a Gitmez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement