Yeşilgiresun Belediyespor'un Koçu Ahmet Kandemir Nikah Masasına Oturdu - Son Dakika
Spor

Yeşilgiresun Belediyespor'un Koçu Ahmet Kandemir Nikah Masasına Oturdu

Yeşilgiresun Belediyespor\'un Koçu Ahmet Kandemir Nikah Masasına Oturdu

YeşilGiresun Belediye Basketbol Takımı’nın tecrübeli koçu Ahmet Kandemir, Öykü Sarı ile sade bir nikah töreni ile hayatını birleştirdi.

07.07.2015 14:46

Yeşil Giresun Belediye Basketbol Takımı'nın tecrübeli koçu Ahmet Kandemir, Öykü Sarı ile sade bir nikah töreni ile hayatını birleştirdi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun makam odasında kıyılan nikaha çiftin yakınları ve arkadaşları katıldı. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Kerim Aksu kıyarken, nikahın şahitliğini ise Yeşilgiresun Belediyespor yöneticisi Bülent Yavuz ve Ebru Sarı yaptı. Nikah töreninin ardından Öykü Sarı nikah cüzdanını Aksu'nun elinden aldı.

Sade bir nikah töreni ile Öykü Sarı ile hayatını birleştiren Kandemir, yaptığı açkılamada, "Gerçekten çok mutluyum ve bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, ailemize teşekkür ederim. Sayın başkanımız da büyük bir incelik gösterip özel bir şey yaptı ona da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah Giresun'da daha güzel günleri hep beraber yaşayacağız" dedi.

Bir gazetecinin, "Hocam kupayı da aldınız kızı da aldınız" demesi üzerine Ahmet Kandemir, "Kupayı takım aldı, ben güzel bir kız aldım" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeşilgiresun Belediyespor'un Koçu Ahmet Kandemir Nikah Masasına Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement