
Milli voleybolcu Yiğit Gülmezoğlu, CEV Erkekler Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Slovenya ile 9 Eylül'de yapacakları maça ilişkin, "Slovenya'ya karşı iyi bir voleybol oynayıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve turu geçen taraf biz olacağız." dedi.
Milli smaçör Yiğit Gülmezoğlu, karşılaşma öncesinde Türkiye Voleybol Federasyonunun internet sitesine değerlendirmelerde bulundu.
Organizasyonun son 16 turunda Slovenya ile karşılaşacaklarını hatırlatan Yiğit, şu ifadeleri kullandı:
"Slovenya maçı için bugün Bulgaristan'a geldik. Grupta kazanabileceğimiz üç maçı kaybederek geldiğimiz için içimiz biraz buruk ama aynı zamanda sonlara doğru gösterdiğimiz yükselen ivmemize güveniyoruz. Slovenya'ya karşı iyi bir voleybol oynayıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve turu geçen taraf biz olacağız."
Son Dakika › Spor › Yiğit Gülmezoğlu: Slovenya maçını kazanıp turu geçeceğiz - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.