Yıldırım Belediyesi çalışanları arasında düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi - Son Dakika
Spor

Yıldırım Belediyesi çalışanları arasında düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi

Yıldırım Belediyesi çalışanları arasında düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi

Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği birimler arası voleybol turnuvasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımı şampiyon oldu. Turnuvaya 11 takım ve toplam 132 personel katıldı.

08.12.2023 12:28  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediyesi çalışanları arasında düzenlenen geleneksel birimler arası voleybol turnuvası heyecan dolu maçların ardından sona erdi. 11 takımın yer aldığı turnuvanın şampiyonu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nü yenen Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımı oldu.

Yıldırım Belediyesi'nin çalışanlarına yönelik düzenlediği birimler arası voleybol turnuvası, bu yıl da heyecan dolu anlara sahne oldu. Geleneksel hale gelen turnuvaya bu yıl, 11 müdürlükten toplam 132 personel katıldı. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen karşılaşmalarda ön plana çıkan dostluk oldu. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gerçekleştirilen 33 müsabakada dostça mücadele eden personeli ziyaret etti. Finale yakışır bir mücadelenin olduğu maçta Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nü yenen Park Bahçeler Müdürlüğü 1'inci olurken, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 3'üncü, Temizlik İşleri Müdürlüğü 4'üncülüğü elde etti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz tarafından takdim edildi. Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yıldırım Belediyesi çalışanları arasında düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement