Yollar ayrıldı ama gönüller ayrılmadı! Fatih Terim'den Belhanda'ya: Orası benim şehrim, orada iyi olacaksın - Son Dakika
Spor

Yollar ayrıldı ama gönüller ayrılmadı! Fatih Terim'den Belhanda'ya: Orası benim şehrim, orada iyi olacaksın

Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından Adana Demirspor'la sözleşme imzalayan Younes Belhanda kulüpten ayrılığı sonrası ilk kez konuştu. Süper Lig'in yeni ekibine imza attıktan sonra Fatih Terim'in kendisini aradığını belirten Faslı futbolcu, Adana Demirspor'a imzaladıktan sonra Fatih Terim hocam beni aradı, 'Orası benim şehrim, orada iyi olacaksın' dedi. Ben de 'Bir problem olursa sizi ararım' dedim" ifadelerini kullandı.

13.07.2021 08:12  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın sözleşmesini feshederek yolları ayırdığı Younes Belhanda, Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'a imza attı. Faslı futbolcu transferi sonrası açıklamalarda bulunurken Galatasaray'dan ayrılış sürecine ilişkin soruyu cevapsız bıraktı.

"ORASI BENİM ŞEHRİM, ORADA İYİ OLACAKSIN"

Belhanda, transfer olduktan sonra Fatih Terim'in kendisini aradığını belirterek, "Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Türkiye dışındaki kulüplerden teklifler aldım. Adana Demirspor Başkanı bana geldiğinde çok fazla düşünmeden teklifi kabul ettim. İmza attıktan sonra Fatih Terim beni aradı ve 'Orası benim şehrim, orada iyi olacaksın' dedi. Ben de 'Bir problem olursa sizi ararım' dedim" ifadelerini kullandı.

Yollar ayrıldı ama gönüller ayrılmadı! Fatih Terim\'den Belhanda\'ya: Orası benim şehrim, orada iyi olacaksın

Son Dakika Spor Yollar ayrıldı ama gönüller ayrılmadı! Fatih Terim'den Belhanda'ya: Orası benim şehrim, orada iyi olacaksın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement