Yunanistan Turu'nda Manisaspor Fırtınası - Son Dakika
Spor

Yunanistan Turu'nda Manisaspor Fırtınası

Yunanistan Turu\'nda Manisaspor Fırtınası

Ülkemizde bisiklet sporuna yeni bir soluk getiren Manisaspor, Yunanistan Turu'nda (International Tour of Hellas) genel klasmanda birinci olarak başarılarına bir yenisini ekledi

18.04.2011 18:20

Ülkemizde bisiklet sporuna yeni bir soluk getiren Manisaspor, Yunanistan Turu'nda (International Tour of Hellas) genel klasmanda birinci olarak başarılarına bir yenisini ekledi.

13-17 Nisan tarihlerinde gerçekleşen tura Konya Şekerspor ile birlikte katılan Manisaspor, 20 takım ve 119 sporcunun mücadele ettiği organizasyonun birinci etabında 12'nci, ikinci etabında 11'inci, üçüncü etabın sabah seansında 5'inci, akşam seansında 2'nci, dördüncü etabında ise 1'inci sırayı aldı. Dün koşulan 104 kilometrelik beşinci ve son etapta da 3'üncü olan Manisaspor, 706 kilometrelik turda genel klasmanda takım halinde birinciliği elde etti.

Manisaspor'un Sloven sporcusu Dean Podgornik, en iyi sprit mayosunu giyerken, bireysel sıralamada Jeremy Yates 10'uncu, Marek Canecky 15'inci, Andi Bajc 20'nci, Ahmet Akdilek 22'nci, Gabor Kasza 36'ncı, Dean Podgornik ise 68'inci oldu.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Yunanistan Turu'nda Manisaspor Fırtınası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement