ZBEÜ, TUSF Basketbol Karşılaşmalarına Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika
Spor

ZBEÜ, TUSF Basketbol Karşılaşmalarına Ev Sahipliği Yapacak

ZBEÜ, TUSF Basketbol Karşılaşmalarına Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) basketbol karşılaşmaları, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. ZBEÜ kadın ve erkek basketbol takımları, Anadolu Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesi ile maç yapacak. Karşılaşmalar 19-23 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek ve 23 Aralık'ta kapanış seremonisiyle sona erecek.

10.12.2023 04:17

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) basketbol karşılaşmalarında bir grup maç Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ev sahipliğinde yapılacak.

19-23 Aralık tarihleri arasında TUSF basketbol kadın/erkek bölgesel lig grupları ZBEÜ ev sahipliğinde karşılaşacak. Karşılaşmalarda ZBEÜ kadın ve erkek basketbol takımı Anadolu Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ile maç yapacak.

19 Aralık'ta açılış seremonisiyle başlayacak olan basketbol karşılaşmaları, 23 Aralık'ta kapanış seremonisi ile sona erecek. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor ZBEÜ, TUSF Basketbol Karşılaşmalarına Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement