Didier Zokora: Emre Defterini Kapattım - Son Dakika
Spor

Didier Zokora: Emre Defterini Kapattım

Didier Zokora: Emre Defterini Kapattım

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde Emre Belözoğlu'yla problem yaşayan Didier Zokora, "O defteri kapattım. Geçmişe takılıp kalmamalıyız." dedi.

22.08.2014 16:28  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor'un yeni transferi Didier Zokora, Trabzonspor'da forma giydiği dönemde Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ile yaşadığı tartışmayı unuttuğunu söyledi.

"GEÇMİŞE TAKILIP KALMAMALIYIZ"

Yeşil-siyahlı ekiple çıktığı ilk antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fildişi Sahilli futbolcu Zokora, "Benim için o defter kapandı. Söz konusu tartışma 2 yıl önce meydana gelmişti. Biz profesyonel futbolcularız. Geçmişe takılıp kalmamalıyız" şeklinde konuştu.

"HİÇ YABANCILIK ÇEKMEDİM"

Akhisar'a gelmesinde Mustafa Reşit Akçay'ın yeşil-siyahlı ekibi çalıştırmasının önemli rolü olduğunu dile getiren Zokora, "Akhisar'ı özellikle geçen sezon yakından takip ettim. Yönetimle futbolcuların uyumu, takım içindeki arkadaşlık bağları ile örnek bir kulüp olduğunu biliyorum. Arkadaşlarımla Süper Lig'deki 3. sezonunda Akhisar'ı daha iyi yerlere taşımak için mücadele edeceğiz. Kısa bir zaman burada olmama rağmen hiç yabancılık çekmedim" dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Didier Zokora: Emre Defterini Kapattım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • YORUM: BAKTI Kİ BU ÜLKEDE ADALET MEKANİZMASI TERSTEN ÇALIŞIYOR TORPİLLİ OYUNCULARA CEZA VERİLMİYOR BU İŞİ UZANTMANINDA ANLAMI YOK, BENCEDE DOĞRU KARAR. 1 1 Yanıtla

Advertisement