Akyazı'da Vatandaşlar Ücretsiz Şarj ve İnternet İmkanı Bulabilecek - Son Dakika
Teknoloji

Akyazı'da Vatandaşlar Ücretsiz Şarj ve İnternet İmkanı Bulabilecek

Akyazı\'da Vatandaşlar Ücretsiz Şarj ve İnternet İmkanı Bulabilecek

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde hayata geçirilen 'internet ağacı' projesiyle vatandaşlar, akıllı cihazlarını ücretsiz şarj edip internete erişim sağlayabiliyor. Belediye tarafından ilçe merkezi, Sosyal Gelişim Merkezi ve Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi'ne yerleştirilen güneş enerjisi sistemiyle çalışan 'internet ağacı' sayesinde vatandaşlar, açık havada telefon ve tablet gibi teknoloji ürünlerini şarj edebilirken aynı zamanda ücretsiz internet hizmetinden de faydalanabiliyorlar. Belediye Başkanı Bilal Soykan, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği projeden memnuniyet duyduklarını belirtti.

08.08.2023 15:42

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde hayata geçirilen "internet ağacı" projesiyle vatandaşlar, akıllı cihazlarını ücretsiz şarj edip internete erişim sağlayabiliyor.

Akyazı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, güneş enerjisi sistemiyle çalışan "internet ağacı", belediye tarafından ilçe merkezi, Sosyal Gelişim Merkezi ve Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi'ne yerleştirildi.

Kullanıma açılan proje sayesinde vatandaşlar akıllı cihazlarını ücretsiz şarj edip internet hizmetinden faydalanabiliyor.

Belediye Başkanı Bilal Soykan, gelişen ve büyüyen Akyazı'da teknolojik gelişmelerden uzak durmadıklarını belirterek, "Oturma alanında bulunan 10 adet USB girişleriyle vatandaşlarımız telefon ve tablet gibi teknoloji ürünlerini açık havada şarj edebiliyor. Aynı zamanda ücretsiz internet hizmetini de kullanabiliyorlar. Kurulduğu ilk günden beri özellikle genç kardeşlerimizin yoğun şekilde bu projemizden faydalanıyor olması bizi çok memnun etti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Teknoloji Akyazı'da Vatandaşlar Ücretsiz Şarj ve İnternet İmkanı Bulabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement