Amazon'dan Bakkal Hizmeti - Son Dakika
Teknoloji

Amazon'dan Bakkal Hizmeti

Amazon\'dan Bakkal Hizmeti

Amazon’un başlatmış olduğu yeni uygulama şuan için Amerika Birleşik Devletlerinde sadece üç şehirde geçerli.Yeni hizmet için üzerinde Amazon Fresh yazılı çok sayıda yeşil kamyon görülüyor.

13.12.2013 17:00

Amazon'un başlatmış olduğu yeni uygulama şuan için Amerika Birleşik Devletlerinde  sadece üç şehirde geçerli.Yeni hizmet için üzerinde Amazon Fresh yazılı çok sayıda yeşil kamyon görülüyor hizmetin uygulandığı şehirler şuan için Los Angeles, San Fransisco ve  Seattle ile sınırlı.

Amazon'un yeni uygulaması ile artık Amazon'dan taze meyve ve sebzede sipariş edebiliyorsunuz hatta bahçeniz için taze çiçekler de sipariş edebilirsini . Bu hizmetin en dikkat çekici yanı ise teslimatların gün içinde veya ertesi  gün ulaştırılabilir durumda olması . Bununda Amazon'un önceki günlerde görücüye çıkardığı ve tanıtım videosu sanal alemde büyük ilgi gören Prime Air insansız hava aracı kargo sistemi kullanılarak yapılacağı aktarılıyor.

Prime Fresh üyeliği ilk 30 gün için ücretsiz hizmet verirken yıllık üyeliğin 299 dolar olacağı duyurulan bilgiler arasında .

Reuters'in haberine göre Amazon yeni hizmetini 2014 yılın da  Amerika dışında 20 ülke pazarına taşımak istiyor.Dünya çapında hizmet veren Alışveriş sitesi Amazon'un yeni hizmeti Amerika da ilgi ile karşılanırken Amerika dışında da Amazon kullanıcıları Amazon Fresh'i sabırsızlıkla bekliyor .

Playstation 4'e İlk Güncelleme

Kaynak: Scroll.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement