Apple'ın "İki Aşamalı Doğrulama" Sistemi Nasıl Yapılır? - Son Dakika
Teknoloji

Apple'ın "İki Aşamalı Doğrulama" Sistemi Nasıl Yapılır?

Apple\'ın "İki Aşamalı Doğrulama" Sistemi Nasıl Yapılır?

Apple'ın en güvenilir güvenlik sistemi "İki Aşamalı Doğrulama", artık ülkemizde de kullanılabilir oldu!

19.07.2014 16:41

Apple'ın en güvenilir güvenlik sistemi "İki Aşamalı Doğrulama", artık ülkemizde de kullanılabilir oldu! İşte detaylar!

Kullanıcısının güvenliğini fazlasıyla benimseyen ve her geçen gün biraz daha gelişimi sürdürdüğü güvenlik sistemleriyle karşımıza çıkan Apple, geçtiğimiz aylarda Amerika ve birkaç farklı ülkede daha İki Aşamalı Doğrulama sistemini kullanıma sunmuştu.

Güvenlik düzeyi artırılmış bu sistem sayesişnde, kullanıcı hesabından kredi kartı bilgilerini değiştirmek, yeni bir cihazla iTunes veya App Store'dan ücretli uygulamalar indirmek için farklı Apple aygıtlarının en az birinden onay verilmesi gerekiyor.

Apple ID'yi girdikten sonra seçtiğiniz cihaza gönderilen 4 haneli kodu ve ardından da kişiselleştirdiğiniz şifrenizi girerek değişiklikler yapmaya veya para harcamaya başlayabiliyorsunuz.

İki Aşamalı Doğrulama nasıl açılır?

Apple ID sayfasından normal giriş yaptıktan sonra "Parola ve Güvenlik" kısmına gelin. Girdiğiniz güvenlik sayfasında hatırlatma sorularıyla karşılaşacaksınız, soruları doğru yanıtladıktan sonra "Güvenlik Ayarlarınızı Yönetin" başlığının altından "İki Aşamalı Doğrulama" seçeneğini tıklayacaksınız.

Birkaç adımlık yönergelerin ardından siz de artık iki aşamalı doğrulama sistemiyle korunuyor olacaksınız. Dilerseniz şimdi o adımlara, sizler için hazırladığımız video ile bakalım. İyi Seyirler Açıklaması

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Apple'ın 'İki Aşamalı Doğrulama' Sistemi Nasıl Yapılır? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement