Bayraktar TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı 6. Uçuş Testini Başarıyla Tamamladı - Son Dakika
Teknoloji

Bayraktar TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı 6. Uçuş Testini Başarıyla Tamamladı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3 silahlı insansız hava aracının 6'ncı uçuş testini başarıyla tamamladığını açıkladı. Bayraktar TB3 SİHA, katlanabilen kanat yapısıyla TCG Anadolu gibi kısa pistli gemilerden kalkış ve iniş kabiliyetine sahip, dünyadaki ilk silahlı insansız hava aracı olacak. 2024 yılı içinde TCG Anadolu gemisinde de testlere başlanması planlanmaktadır.

14.11.2023 22:48  Güncelleme: 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3 silahlı insansız hava aracının 6'ncı uçuş testini başarıyla tamamladığını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bayraktar, 'Bayraktar TB3 6. Uçuş testini de başarıyla tamamladı. Sistem tanımlama performans testi. 6'ncı uçuş 6 saat (toplam 28 saat) paylaşımında bulundu.

TCG ANADOLU'DAN İLK UÇUŞ 2024'DE

Bayraktar TB3 SİHA, katlanabilen kanat yapısıyla TCG Anadolu gibi kısa pistli gemilerden kalkış ve iniş kabiliyetine sahip, dünyadaki ilk silahlı insansız hava aracı olacak. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TB3 için 2024 yılı içinde TCG Anadolu gemisinde de testlere başlamasını planladıklarını açıklamıştı.

Bayraktar TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı 6. Uçuş Testini Başarıyla Tamamladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Teknoloji Bayraktar TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı 6. Uçuş Testini Başarıyla Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement