BtcTurk celebrates its 10th anniversary with 80 concerts and events - Son Dakika
Teknoloji

BtcTurk celebrates its 10th anniversary with 80 concerts and events

BtcTurk celebrates its 10th anniversary with 80 concerts and events

BtcTurk, a Bitcoin trading platform, is celebrating its 10th anniversary with art. As part of the '10th Year Concerts' that started on June 28 and will continue throughout the summer, stars such as Kenan Doğulu, Yıldız Tilbe, Edis, Buray, and Sefo will perform in 80 events. BtcTurk, which has witnessed 14 years of the Bitcoin and cryptocurrency sector in its 10 years, is celebrating its 10th anniversary with a concert series spread across four cities: Istanbul, Bodrum, Cesme, and Altinoluk. The event series, which will begin in Balikesir Altinoluk on June 28, will continue until October 17. Users can win tickets to the concerts through contests on BtcTurk's social media accounts, with 10 special double tickets given away at each concert.

22.06.2023 12:54
p>Bitcoin alım satım platformu olan BtcTurk, 1 Temmuz 2013'te başladığı yolculuğundaki 10. yılını sanatla karşılıyor. 28 Haziran'da başlayıp yaz boyunca sürecek '10. Yıl Konserleri' kapsamında Kenan Doğulu, Yıldız Tilbe, Edis, Buray, Sefo gibi yıldız isimler tam 80 etkinlikle sanatseverlerin karşısına çıkacak.

14 yıllık Bitcoin ve kriptopara sektörünün 10 yılına tanıklık eden BtcTurk, 10'uncu yılını 4 kente yayılmış konser serisiyle kutluyor. Bu kapsamda İstanbul, Bodrum, Çeşme ve Altınoluk'ta 80 konser ve etkinlik gerçekleştirilecek. 28 Haziran'da Balıkesir Altınoluk'ta başlayacak etkinlik serisi 17 Ekim tarihine kadar devam edecek.

10. Yıl Konserleri'nde Kenan Doğulu, Yıldız Tilbe, Edis, Buray, Sefo, Mor ve Ötesi, Sertap Erener, Sıla, Bülent Ortaçgil, Erol Evgin, Candan Erçetin, Levent Yüksel, Cem Adrian, Sagopa Kajmer, Dolu Kadehi Ters Tut gibi yıldız isimler ve gruplar performanslarını ortaya koyacak. Konserlerin yanı sıra müzikaller ve özel gösteriler de etkinlik takviminde yer alacak. Konser ve etkinlikler, İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, Bodrum Antik Tiyatro, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu ve Altınoluk Amfi Tiyatro'da yapılacak.

HER KONSERDE 10 ÇİFTE BİLET KAZANMA İMKANI

Kullanıcılar, BtcTurk'ün sosyal medya hesaplarından yapılacak yarışmalar ile konserlere bilet kazanabilecek. Her konserde 10'uncu yıla özel olarak 10 çifte bilet hediye edilecek.


Kaynak: DHA

Son Dakika Teknoloji BtcTurk celebrates its 10th anniversary with 80 concerts and events - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement