Çağımızın Yeni Mesleklerinden; Webmaster(lık) - Son Dakika
Teknoloji

Çağımızın Yeni Mesleklerinden; Webmaster(lık)

Çağımızın Yeni Mesleklerinden; Webmaster(lık)

İnternet'in her geçen gün gelişmesi ve hayatımız içerisinde çok daha büyük bir yer alıyor olması, bu alanda ki mesleklerinde çok daha fazla bilinmesine neden oluyor.

04.12.2012 14:20

İnternet'in her geçen gün gelişmesi ve hayatımız içerisinde çok daha büyük bir yer alıyor olması, bu alanda ki mesleklerinde çok daha fazla bilinmesine neden oluyor. Örneğin, geçmiş dönemlerde meslek olarak dahi anılmayan Webmasterlık kavramı, günümüzde binlerce insanın doğrudan mesleği konumundadır. Bu kadar hızlı gelişmekte olan bir konu olması münasebeti ile çeşitli rehber platformlarda kurulmuş durumdadır.

Ülkemiz içerisinde yapacağınız birçok araştırma neticesinde çeşitli rehber platformlarının olduğunu görebilirsiniz. Lakin bu platformlardan biri var ki, 2005 yılından bu yana kesintisiz olarak yayında kalmayı başarmış, her geçen gün yeniliklerine devam edebilen ve son dönemlerde yaptığı birçok farklı değişiklikle tekrar gündeme gelen r10.net... Normal bir İnternet kullanıcısının daha önce görmediği bir site olabilir. Oysaki verilerine göre Türkiye içerisinde yer alan 14. büyük site konumundadır. Aslında, bu rakam dahi diğer webmaster platformları arasından nasıl bir fark ile ayrıldığını bizlere gösteriyor. Dilerseniz, 'un bu farkının yanı sıra webmaster dünyasına getirdiği diğer devrimsel değişimleri ele de alalım.

Türkiye'de Bir İlk; RİSK HAVUZU

İkinci el ürün yada sıfır ürün alıp satılabilecek çok fazla site var ama fikirlerin yada emeğin alınıp satılabilecegi bir platform henüz tam olarak yok. R10.net bu boşluğu doldurmak için risk havuzu sistemini hayata geçirdi.

İnternet, hemen her alanda ticaretin yapıldığı e-ticaret kavramının her geçen gün kendini yenilediği büyük bir dünya konumundadır. R10 ise, bu ticaret kavramının webmaster arkadaşlar için en güvenli bir düzende olmasını sağlıyor. Artık her webmaster, tüm e-ticaret işlemlerini R10 RİSK HAVUZU sayesinde, tamamen güvenli bir şekilde yapabilecek. Doğrudan bir ödeme yapmadan, karşısında ki kullanıcıya karşı güven sorunu yaşamadan, tamamen R10 aracılığı sayesinde alışverişlerini yapabilecek. Üstelik bu aracılık esnasında herhangi bir zorluk ya da farklı bir unsur söz konusu olmayacak. Özel olarak geliştirilmiş yazılım ve ödeme sistemi sayesinde, sanki bir e-ticaret sitesinde alışveriş yapıyor gibi, tek bir tık ile ürünleri alabilecek ya da dilediğiniz ürünü herhangi bir kullanıcı ile iletişim dahi kurmadan satabileceksiniz. Bu aşamada, ürünlerin satın alan kişiye teslimi ya da satan kişiye ürünün bedelinin ödenmesi gibi işlemleri R10 sizin adınıza sağlayacak. Üstelik tüm bunları tamamen kurumsal bir çatı içerisinde, vergisini ödeyen ve yasal yükümlülüklerini yerine getiren bir platform olarak sağlayacak. Kısacası, e-ticaret; artık webmasterlar içinde güvenli olacak.

Teknolojiyi ve İnternet'i Birebir Sunmak

R10, diğer benzeri platformlara yıllardır örnek olmuş bir forumdur. Lakin başarısının en büyük sırrı, teknoloji ve İnternet gibi kavramları doğrudan kullanıcıya sunmasıdır. Herhangi bir editör kavramının olmadığı, teknoloji dünyası ile yeni tanışan ya da yıllardır bu dünyada yer alan herkesin bir arada dilediği gibi paylaşımlar yapabildiği bir platform olmayı başarmıştır. Bu sayede, tüm bilgiler ve haberler birebir olarak kullanıcılara sunulmuş, geleceğe yönelik webmaster adaylarının da en doğru şekilde yetişmesi sağlanmıştır.

R10, sadece sunduğu teknoloji ve İnternet bilgileri ile sınırlı kalmayan, 0 212 618 17 17 numaralı hattı sayesinde, tüm üyeleri ile birebir iletişim kurmayı hedefleyen bir konumdadır. Yani, karşınızda sadece üyelerin ve paylaşımların yer aldığı bir platform yok. Karşınızda, Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan ve dilediğiniz gibi ulaşabileceğiniz kurumsal bir webmaster oluşumu var.

SİZDE BU OLUŞUMUN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORSANIZ

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Teknoloji Çağımızın Yeni Mesleklerinden; Webmaster(lık) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement