"Dijital Müşteri"nin Deneyim beklentileri 3 Mayıs'ta - Son Dakika
Son Dakika Logo
Teknoloji

"Dijital Müşteri"nin Deneyim beklentileri 3 Mayıs'ta

"Dijital Müşteri"nin Deneyim beklentileri 3 Mayıs\'ta
03.04.2017 10:07  Güncelleme: 10:09

Bu yıl 5.si düzenlenecek olan "Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi"de "Müşteri Deneyimi alanındaki güncel trendler ve müşterilerine daha iyi hizmet sunma yarışındaki markaların geçirdiği dijital dönüşüm" anlatılacak.

Müşteri Hizmetleri sektörünün gündemini, ihtiyaç ve mevcut faaliyetlerini en doğru şekilde tespit ederek sektörle ilgili konuları ve ilgili kişileri bir araya getirmeyi misyon edinen Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi, Nice Medya tarafından bu yıl 5. kez gerçekleştirilecek. 3 Mayıs 2017'de İstanbul Hilton Bosphorus Hotel'de yapılacak zirvenin teması "Müşteri Deneyiminde Dijital Dönüşüme devam" olarak belirlendi.

Zirvede başta çok kanallı müşteri deneyiminde yaşanan dönüşüm ve Endüstri 4.0'ın Müşteri Hizmetleri alanındaki yansımaları olmak üzere, sektör bazlı en iyi müşteri hizmetleri dijital dönüşümü örnekleri, kişisel verilerin korunması kanunundaki soru işaretlerine cevaplar, e-ticaret'te çok kanallı iletişim, ve yapay zekanın müşteri hizmetlerinde kullanımı gibi sıcak gündemi oluşturan konular sektör profesyonelleri tarafından ele alınacak.

Perakende, Enerji, Sigorta ve Bankacılık sektörleri olmak üzere Beyaz Eşya, E- Ticaret, Online Oyunlar, Belediyecilik ve İnovatif Platformlar sektörlerinde faaliyet gösteren, müşteri hizmetlerinde dijital kanalları etkin bir şekilde kullanan bir çok kurumun temsilcileri sunumlarıyla farklılaşan deneyimlerini paylaşacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji 'Dijital Müşteri'nin Deneyim beklentileri 3 Mayıs'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement