Dizimag'in Kapanma Sebebi Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Dizimag'in Kapanma Sebebi Belli Oldu

Dizimag\'in Kapanma Sebebi Belli Oldu

Ülkemizde dizi izleme denilince ilk akla gelen isimlerden Dizimag'in neden kapandığı ortaya çıktı.

14.12.2013 18:00

Emre Çetinkaya - - Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta içerisinde ülkemizdeki en büyük dizi izleme sitelerinden birisi olan Dizimag kapatılmış ve bu durum sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılanmıştı. Siteye girmek isteyenler aşağıdaki uyarı ile karşılaşmışlardı;

"Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi Adana 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 22.11.2013 tarihli 2013/2540 D.İş ve/ sayılı kararı ile erişime engellenmiştir."

Dizimag yetkilileri her ne kadar kullanıcılarına mail yoluyla bundan sonra dizimag1 ve dizimag2 adresleri üzerinden hizmet vereceklerini bildirseler de şu an bu adreslerin de kullanılmaz olduğu görülüyor. Yani Dizimag bugünden itibaren tamamen kepenk kapatmış durumda. Peki bu durumun sorumlusu kim? Belki de şu an herkesin merak ettiği konu bu.

Bu konu ise bugün gelen bir bilgiyle ortaya çıkmış durumda. Belirtilene göre Dizimag'in kapatılmasına sebep, dünyaca ünlü Warnes Bros. stüdyolarının avukatları olmuş. Warnes Bros. stüdyolarının avukatlarının talebi ile bu süreç başlamış.

Bunun yanında geçtiğimiz gün sitenin sahibi olan şarkıcı Umut Akyürek'in kardeşi Ogün Genco Akyürek'e ait olan Dizimag serverlarına da mahkeme kararıyla el konulmuş. Bu da Dizimag'in fişinin tamamen çekildiği anlamına geliyor.

Peki siz şu an Dizimag'in boşluğunu hangi site ile doldurmaya çalışıyorsunuz?

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Dizimag'in Kapanma Sebebi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement