Facebook Gözden Düşmeye Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Facebook Gözden Düşmeye Başladı

Facebook Gözden Düşmeye Başladı
17.01.2014 11:29

1 milyarı aşkın kullanıcısıyla dünyanın en büyük sosyal paylaşım platformu olan Facebook, gençler arasında popülaritesini yitirmeye başladı.

Mahmut Saral - - Bir süre önce yaptığımız haberimizde, ebevenylerin Facebook'a adım atmaları sebebiyle gençlerin kendinlerini burada özgür hissetmediğinden ve bu sebeple de Instagram ve SnapChat gibi platformları tercih etmeye başladıklarından söz etmiştik. Yeni gelen veriler de gençler arasında Facebook'un cazibesini yavaş yavaş yitirdiğini gösteriyor olabilir.

Dijital ajans iStrategyLabs'in Amerika'da gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçlarına göre, 2011 Ocak ile 2014 Ocak tarihleri arasındaki dönemde 13-17 yaş aralığındaki 3 milyon gencin Facebook'u terk ettiği görülüyor, ki bu da %25'lik ciddi bir dilim anlamını taşıyor.

Peki siz ne dersiniz? Facebook kullanıyor musunuz?

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Facebook Gözden Düşmeye Başladı - Son Dakika


Advertisement