Google Play Store Yaş Gününe İndirimlerle Giriyor - Son Dakika
Teknoloji

Google Play Store Yaş Gününe İndirimlerle Giriyor

Google Play Store Yaş Gününe İndirimlerle Giriyor

Bundan tam iki yıl önce kullanıcılarına merhaba diyen Google Play Store, yeni yaşında ücretsiz uygulamalar ve indirimlerle birlikte geliyor.

05.03.2014 11:33
Burçin Aygün - -

Bugün Google'ın, Android Market'i Google Play Store'a dönüştürmesinin 2. yılı! O dönemde isim değişikliği kararı alınmasının sebebi ise şirketin diğer platformlarının da benzeri adlara sahip olmasıydı. Google Play Music, Games ve Movies bunlardan bazılarıyken, işler Google Play Books için o kadar iyi gitmemişti. Aradan tam iki sene geçti ve Google Play Store yeni yaşına kullanıcıları için özel hediyeler ile birlikte girmeye karar verdi.


Google'dan gelen haberlere göre şirket Play Store üzerinde yeni yaşını kutlamak adına özel indirim fırsatları sunacak. İlk olarak Yeni Zelanda ve Avustralya gibi ülkelerde (saat farkından dolayı) başlayan uygulamanın Amerika ve Avrupa'daki yansımaları ne olacak, şimdilik belirsiz. Ülkeden ülkeye değişim göstermesi de beklenen kampanyalarda ücretsiz ya da indirimli uygulamalar, oyunlar, kitaplar, dergiler, müzik albümleri ve videolar yer alacak. Önerimiz gün boyunca Google Play Store'u sık sız ziyaret etmeniz yönünde!



Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Google Play Store Yaş Gününe İndirimlerle Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement