Gran Turismo 7'nin Çıkış Tarihi Hakkında Bilgi Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Gran Turismo 7'nin Çıkış Tarihi Hakkında Bilgi Geldi

Gran Turismo 7\'nin Çıkış Tarihi Hakkında Bilgi Geldi

Gran Turismo 6 daha yeni çıktı belki, ama 7 numara için de çalışmalar var.

25.12.2013 20:01

Mahmut Saral - - Polyphony Digital tarafından geliştirilen sürüş simülasyonu Gran Turismo 6, kısa bir süre önce PlayStation 3'e özel olarak satışa sunulmuştu. Başarılı grafikleri, binin üzerinde araba modellemesi ve gerçeğe yakın sürüş dinamikleriyle dikkat çeken oyun, aynı zamanda Türkçe yazı desteğini de Türk oyunculara sunuyor. Şimdi de gelelim 7 numaralı oyuna, evet erken oldu belki, ama 7. oyun için söylentiler var.

Bİliyorsunuz, kısa süre önce PlayStation 4 de satışa sunuldu ve bu platformun teknik özellikleri, PS3'e nazaran çok daha iyi. Dolayısıyla Sony kullanıcıları, bu platformda yeni bir Gran Turismo oyunu görmek isteyecektir. Bunun da farkında olan yetkililer, bir yandan Gran Turismo 6'yla ilgilenirken öte yandan da Gran Turismo 7'yle ilgileniyordu. Altıncı oyun çıktığında göre, şimdi 7 numaralı oyunun gelişimi için daha fazla mesai harcanabilir.

Daha evvel Top Gear'a bir röportaj veren serinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi, Gran Turismo 7'nin 2014 yılının başlarında çıkabileceğini ve PlayStation 4'ün çok daha gelişmiş bir sistem olduğunu (normal olarak) söylemişti. Ancak yeni söylentiler, Gran Turismo 7'nin gelişiminin çok uzun sürmeyecek olsa da çıkışının 2015'i bulacağını gösteriyor. Yine de resmi bir açıklama gelmediği için 2014 yılını da yabana atmamak gerekiyor.

Bu arada, söylentinin sahibi @thuway isimli Twitter kullanıcısı, Sony'nin PlayStation 4 için bir de J-RPG oyunu üzerinde çalıştığını, ancak henüz ne olduğu konusunda bir bilgisinin bulunmadığını da paylaştı.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Gran Turismo 7'nin Çıkış Tarihi Hakkında Bilgi Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement