Guillermo Del Toro Bir Daha Oyun Dünyasına Bulaşmayacak ! - Son Dakika
Teknoloji

Guillermo Del Toro Bir Daha Oyun Dünyasına Bulaşmayacak !

Guillermo Del Toro Bir Daha Oyun Dünyasına Bulaşmayacak !

Guillermo Del Toro denildiği zaman sanırım aklınıza son dönemlerde gelen ilk şey, Silent Hills olacaktır.

14.08.2015 15:46

npqfxeworpt6b9ngsu5i

Guillermo Del Toro denildiği zaman sanırım aklınıza son dönemlerde gelen ilk şey, Silent Hills olacaktır. Hideo Kojima ile Silent Hills projesinde çalışan ünlü film yönetmeni, projenin iptalinden dolayı gerçekten üzgündü.

Bugün ise Guillermo Del Toro, Shacknews'e verdiği röportajda şok edici bir açıklamada bulundu. Guillermo Del Toro; "THQ'ya katıldım, firmanın batışını gördüm. Kojima'ya katıldım, ardından Kojima ile Konami yollarını ayırdı. Başkalarının hayatlarıyla oynamak istemiyorum, bundan sonra oyun dünyasına asla karışmayacağım. Aksi halde, başka birine daha katılırsam, onun yaşadığı ev havaya uçacak ya da benzer bir şey yaşanacak." şeklinde konuşan Guillermo Del Toro, sözlerini; "Tüm bunlar benim gelişmemi sağladı, çıraklık yapmış oldum. Kojima'dan çok fazla şey öğrendim, elbette THQ'dan da çok fazla şey öğrendim. Tüm bunlar bana yeni şeyler öğretti. İki yıl boyunca THQ ile birlikte çalıştım, bu çılgıncaydı. Birlikte çok fazla şey başardık, pek çok şey ürettik. Pek çok şeyi bu sayede öğrendim. Ardından Kojima ile çalışmaya başladım, çünkü o ustaydı ve bunu söylemekten memnuniyet duyuyorum ki onunla arkadaş olduk. Kojima'nın yaptığı işleri gerçekten seviyorum ve onunla arkadaş olarak pek çok şeyi öğrenmeye devam ediyorum. Fakat… eğer başka bir oyun projesine dahil olursam, Üçüncü Dünya Savaşı başlayacak." şeklinde tamamladı.

Bildiğiniz gibi Hideo Kojima ile Guillermo Del Toro gerçekten uzun bir süredir oldukça yakınlar. Kısa bir süre önce Hideo Kojima'nın yaptığı açıklamayı da düşünürsek, ikiliyi yakın zamanda bir film projesinde görebiliriz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Guillermo Del Toro Bir Daha Oyun Dünyasına Bulaşmayacak ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement