Hindistan'ın İlk Akıllı Telefonları Sızdırıldı - Son Dakika
Teknoloji

Hindistan'ın İlk Akıllı Telefonları Sızdırıldı

Hindistan\'ın İlk Akıllı Telefonları Sızdırıldı

Micromax’ın geliştirdiği Hindistan’ın ilk akıllı telefonları sızdırıldı. Hugh Jackman’ın reklamlarında oynadığı Micromax Canvas Magnus ve Canvas Turbo’nun benzer teknik özelliklere sahipler. Hintli telefon üreticisi Micromax’ın...

24.10.2013 14:00

Micromax'ın geliştirdiği Hindistan'ın ilk akıllı telefonları sızdırıldı. Hugh Jackman'ın reklamlarında oynadığı Micromax Canvas Magnus ve Canvas Turbo'nun benzer teknik özelliklere sahipler.

Hintli telefon üreticisi Micromax'ın reklamlarında Hugh Jackman'ın yer aldığı Canvas Magnus ve Canvas Turbo modelleri sızdırıldı. Hindistan'ın ilk akıllı telefon üreticisi olan Micromax'ın amiral gemisi konumundaki Canvas Turbo modelinde, 1080p çözünürlüğünde 5 inç dokunmatik ekran, 1.5GHZ 4 çekirdekli MediaTek MT6589T çip seti ve 357 MHZ grafik işlemcisi, 1GB RAM, 32GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteğiyle 64GB'a kadar arttırılabilir hafıza bulunuyor. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanan telefonun piyasaya çıkışının ardından Android 4.3 güncellemesi de yayınlanacak. Ayrıca Canvas Turbo'da LED flaşlı 13 mega piksel çözünürlüğünde arka kamera ve 5 mega piksel çözünürlüğünde ön kamera bulunuyor.

Sızdırılan diğer telefon ise Micromax'ın orta sınıfta yer alan Canvas Magnus modeli, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanan Canvas Magnus, 720p çözünürlüğünde 5 inç dokunmatik ekrana sahip. Canvas Turbo modelinde kullanılan 1.5 GHZ'lik MediaTek işlemcinin yer aldığı telefonda 1 GB RAM bulunuyor. LED flaşlı 12 mega piksel çözünürlüğünde arka ve 5 mega piksel çözünürlüğünde ön kameranın bulunduğu telefonda 2.000 mAh batarya görev yapıyor. Henüz kesinleşmeyen Canvas Magnus ve Canvas Turbo modellerinin satış fiyatları ve piyasaya çıkış tarihleri henüz belli değil ancak her iki modelinde Kasım ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Hindistan'ın İlk Akıllı Telefonları Sızdırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement