Hiper Hp-Nsu62p 1 Port Usb Print Server - Son Dakika
Teknoloji

Hiper Hp-Nsu62p 1 Port Usb Print Server

Hiper Hp-Nsu62p 1 Port Usb Print Server

Hiper Hp-Nsu62p 1 Port Usb Print Server Özellikleri

09.10.2013 06:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HIPER HP-NSU62P 1 PORT USB PRINT SERVER

USB yazıcıların PC üzerinden paylaşım devri bitti!

HIPER HP-NSU62P USB LPR PRINT SERVER ile artık bir bilgisayara bağımlı kalmadan mevcut networkunuz üzerinden USB Printera erişebilir veya paylaşabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz USB printer sanki sizin bilgisayarınıza bağlıymış gibi bütün özelliklerinden faydalanabilirsiniz. İşyerinizde, okulda, resmi kurum ve kuruluşlarda kısacası hemen her yerde ihtiyaç duyabileceğiniz bir üründür. Hem zamandan hem de bütçenizden tasarruf edebilirsiniz. Önceden USB bir yazıcıyı ağda paylaşmak için bir bilgisayar gereksinimi olurdu. Ayrıca bu bilgisayarın, hiç ihtiyaç olmadığı halde açık kalması gerekirdi. Bu da ekstra enerji, ekstra zaman ve para kaybı demektir. Yazıcılarınızı ağ üzerinden bir bilgisayara bağımlı kalmadan paylaşabilirsiz.
Kurulumu basit kullanımı kolay bir ürün!

Kurulumu basit, kullanımı oldukça kolay bir üründür. Yapmanız gereken aygıtınızı bir ağ kablosu yardımıyla kullanım alanınıza uygun herhangi bir noktadan ağa bağlamak. Ürün kutusu içeriğinde size sunulan yazılımı, paylaşacak olduğunuz yazıcıyı kullanacak bilgisayarlara yüklemek. Hepsi bu kadar.

Web tabanlı yönetimle anında müdahale!

Ürün ile birlikte gelen yazılım sayesinde herhangi bir web tarayıcı üzerinden aygıtınıza erişebilirsiniz. Yönetim panelinden geniş kapsamlı olarak aygıtınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yönetim konsolu şifresini değiştirebilir, cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.


Büyük yetenekler, küçük boyutlar!

Aygıtınız bu kadar yeteneği sadece 25cm2 ‘lik bir yüzey alanına sığdırmıştır. Boyutları gömlek cebinize sığabilecek büyüklüktedir. (En:5cm X Boy:5cm X Yükseklik:2,4cm). Ona gerekli olan bir elektrik prizi ve bir ağ bağlantısı o kadar. Her yerde çalışır.

Teknik Özellikler

LPR Yazıcı Desteği : Windows2000/ Vista/Windows7/MacOs X Bonjour

Ağ Protokolü : TCP/ IP

Ağ Bağlantı Portu : 10/100 Mbps. RJ45

LPR Yazıcı Bağlantıs : ıUSB 2.0 (USB 1.1 Uyumlu)

Standartlar : 10/100 Base Ethernet, TCP/IP, HTTP Server, LPR, Bonjour Search, DHCP, Auto MDIX, USB2.0 High Speed,UPnP

Yönetim : Web Arayüzü, Windows

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Hiper Hp-Nsu62p 1 Port Usb Print Server - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement