Hitman Episode 2 Sapienza Çıkış Fragmanı - Son Dakika
Teknoloji

Hitman Episode 2 Sapienza Çıkış Fragmanı

Hitman Episode 2 Sapienza Çıkış Fragmanı Daha öncesinde sizlere yeni Hitman Episode 2 Sapienza ile ilgili ekran görüntülerinin olduğu bir haber paylaşmıştık. Şimdi ise yapımcı firma tarafından resmi olarak yayımlanan çıkış fragmanını sizlerle paylaşıyoruz.

21.04.2016 16:25

hitman-episode-2-sapienza-hikaye-cikis-tarihi-cikis-fragmani

Hitman Episode 2 Sapienza Çıkış Fragmanı

Daha öncesinde sizlere yeni Hitman Episode 2 Sapienza ile ilgili ekran görüntülerinin olduğu bir haber paylaşmıştık. Şimdi ise yapımcı firma tarafından resmi olarak yayımlanan çıkış fragmanını sizlerle paylaşıyoruz.

Bu bölüm İtalya'nın bir sahil kasabasında geçiyor. Sapienza ismindeki bu güzel, güneşin parladığı bu kasabada bu bölüm artık kan gövdeyi götürecek. Adamımız, seri katilimiz ile birlikte bu kasaba tarihi boyunca görmediği suikast olaylarına şahit olacak. Ayrıca bizlerde bu kasabada çok değişik yollardan hedefimizi indirebilmeyi keşfedeceğiz.

Ana hedefimiz Silvio Caruso. Kendisi Dünya üzerindeki herkese bulaştırma amacı ile çalışmış ve DNA özlü bir virüs keşfetmiş bir mühendistir. Kendisinin keşfettiği bu virüs derhal yok edilmelidir. Aksi halde Silvio böylesine bir virüsü kullandığı anda Dünya üzerinde herhangi bir yerindeki herhangi bir kişi dahil herkes bu virüsün etkisi altına alınacaktır.

Mühim olan artık hikayeden ziyade oyundaki yüzlerce hatayı düzeltip düzeltmediklerine, karakterin odun gibi animasyonlarının tekrardan düzgün bir şekilde sunulup sunulmadığına bakacağımız bu oyunda eğer düzelmemiş bir durum söz konusu ise Hitman bütün onca yıldır oyuncuların kalbindeki kurduğu o tahtı büyük ölçüde sarsmış olacaktır. Optimizasyon sorunlarının dışında bir çok hatanında düzelmesi gereken bu oyunda ikinci bölüm içerikten çok bu denli meraklar ile bekleniyor. Bloodmoney oyunundaki karakter animasyonunun bile daha iyi olduğu söyleyen binlerce oyuncuya bakalım yapımcılar kulak asmışlar mı ?

Hitman Episode 2 Sapienza Çıkış Tarihi ise 26 Nisan 2016 olarak kesinleşmiş durumda. Günler sonra tüm merakımız giderilmiş olacak.

Hitman Episode 2 Sapienza Çıkış Fragmanı

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Hitman Episode 2 Sapienza Çıkış Fragmanı
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Hitman Episode 2 Sapienza Çıkış Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement