Horn, Yeni İpad ve Nexus 7′yi Karşı Karşıya Getirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Teknoloji

Horn, Yeni İpad ve Nexus 7′yi Karşı Karşıya Getirdi

Horn, Yeni İpad ve Nexus 7′yi Karşı Karşıya Getirdi
05.09.2012 13:30  Güncelleme: 13:48

Tegra 3′e özel Horn, Nexus 7′de mi daha iyi? Yoksa yeni iPad'te mi daha iyi?

Tegra 3′e özel Horn, Nexus 7′de mi daha iyi? Yoksa yeni iPad'te mi daha iyi?

The Dark Meadow'dan tanıdığımız Phosphor Games, Zynga ile iş birliği yaparak Horn isimli yeni oyununu bir süre önce iOS platformu için çıkarmıştı. Yapım sonunda NVIDIA Tegra 3′e optimize edilerek, Android'teki yerini aldı. Pocketgamer.co.uk sitesi oyunu, yeni iPad'te ve Nexus 7′de nasıl göründüğüne dair bir karşılaştırma yapmış. Bu görüntüleri sizlerin yorumlarına bırakıyoruz.

Oyunda ise köyündeki laneti kaldırmaya çalışa Horn isimli genç bir demirci çırağını yönetiyoruz. Lanet ise köydeki her canlıyı kötü birer yaratığa dönüştürmüş durumda. Yapımın normal ilerleyişte serbest oyun mekaniği sunarken, dövüşlerde ise Infinity Blade ve Blood & Glory'ye benzer bir mekanik sunuyor. Horn, iOS ve Android için 6.99 dolar satış fiyatına sahip.

Galeri: Horn, Nexus 7 ve Yeni iPad Karşılaştırması

Nexus 7

Yeni iPad

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Horn, Yeni İpad ve Nexus 7′yi Karşı Karşıya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement