İos 11 ve Swift 4 Kursu %90 İndirimde! - Son Dakika
Teknoloji

İos 11 ve Swift 4 Kursu %90 İndirimde!

İos 11 ve Swift 4 Kursu %90 İndirimde!

Uygulama geliştiricilere olan talep ve ihtiyacın her geçen gün arttığı mobil dünyada büyük merakla beklenen iOS 11, yepyeni özelliklerle Eylül sonunda kullanıcılarla buluşuyor.

07.08.2017 18:10  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uygulama geliştiricilere olan talep ve ihtiyacın her geçen gün arttığı mobil dünyada büyük merakla beklenen iOS 11, yepyeni özelliklerle Eylül sonunda kullanıcılarla buluşuyor.

Bu güncel teknolojiyi herkesten önce öğrenerek ilk iOS 11 geliştiricileri arasında yer almak isteyenler için ise en büyük eksik Türkçe bir kaynağın olmamasıydı. Şimdi oturduğunuz yerden iOS 11 ve Swift 4'ü öğrenerek mobil geliştirici olmanız ve ilk iOS 11 uygulama geliştiricileri arasında yer almanız mümkün! En kapsamlı iOS 11 kursu %90 indirimde!

Dünyanın en büyük online eğitim platformu olan Udemy tarafındanyayınlandı. Bu en yeni ve kapsamlı iOS 11 online kursu ile tamamen sıfırdan başlayarak Instagram ve Foursquare benzeri uygulamalar yapmayı öğrenecek ve kurs sonunda uzman bir iOS uygulama geliştirici olabileceksiniz.

28.000'den fazla öğrencisi ile Udemy'nin popüler eğitmenlerinden olan Atıl Samancıoğlu tarafından verilen iOS 11 kursu, 20 saatin üzerinde ve 200'den fazla ders içeren uygulama ağırlıklı bir . Bu kurs dahilinde neler öğreneceksiniz?

-iPhone ve iPad için uygulama geliştirebileceksiniz

-Sosyal medya uygulamaları geliştirecek kadar Swift 4'ü öğreneceksiniz

-Sketch ile temel tasarım yeteneklerinizi geliştireceksiniz

-Push Notifications konusunu pratik bir şekilde öğreneceksiniz

-Hem Firebase hem de Parse sistemlerinin detaylarına hakim olacaksınız

-iOS'in en önemli özelliği olan Machine Learning (Makine Öğrenmesi) ile daha da akıllı uygulamalar geliştirebileceksiniz

-Kurs boyunca 12 uygulama ve 20'den fazla örnek proje yapacaksınız

-Kurs sonunda hayalinizdeki uygulamayı yazarak App Store'a yükleyebileceksiniz

Üstelik yenilenen bilgilerle sürekli güncellenen bu kursu bir kez satın aldığınızda ömür boyu erişim hakkınız olacak ve sorularınız olması durumunda kurs eğitmeni Atıl Samancıoğlu ile iletişime geçebileceksiniz.

Yazılım dünyasına giriş yapmak ve profesyonel bir mobil geliştirici olarak kariyerinize devam etmek ya da hayalinizdeki uygulamayı geliştirerek milyonlara ulaştırmak istiyorsanız bu kurs tam size göre. Şimdi kısıtlı bir süre için ShiftDelete.Net takipçileri iOS 11 kursuna, %90 indirim fırsatı ile 595 TL yerine 50 TL'ye kayıt

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji İos 11 ve Swift 4 Kursu %90 İndirimde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement