Artık 2014 yılının ikinci yarısına girmek üzereyiz. Bu yılın ikinci yarısı da önceki yıllarda olduğu gibi Apple için çok şey ifade ediyor. Çünkü Apple, bu yıl da son bombalarını yılın ikinci yarısında patlatacak. Bu bombalarından olan iPhone 6 ile alakalı şimdiye kadar birçok sızıntı gördük. Şimdi ise iPad 6/iPad Air 2 ile alakalı sızıntılar geldi.
iPad Air 2 ile alakalı ortaya çıkan ilk görüntüler olduğu iddia edilen bu görüntülerde iPad Air 2'nin Touch ID'si de net bir şekilde gözüküyor. Bilindiği üzere iPad Air'de de Touch ID olacağı söyleniyordu ancak bu beklenti gerçeğe dönüşmedi. Ama sonbahar aylarında çıkacak olan iPad Air 2'de Touch ID olacak.
Genel olarak iPad'lerin çizgisini koruyacak olan iPad Air 2'nin tasarımındaki en büyük fark da 'home' tuşunun biraz küçültülerek, Touch ID özelliğinin eklenmesi olarak gözüküyor. Aşağıda iPad Air 2'nin ortaya çıkan ilk görüntülerini görebilirsiniz.
Son Dakika › Teknoloji › İpad Air 2/ipad 6'nın İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?