Emre Çetinkaya - - Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'in gençlere yönelik açılacak olan bir sosyal ağa tam 1.1 milyon dolar yatırım yaptığını sizlere bildirmiştik. İşte Justin Bieber'in yatırım yaptığı Shots of Me isimli sosyal ağ yayın hayatına başladı.
John ve Sam Shaidi isimli iki kardeşin kurmuş oldukları RockLive isimli bir şirket tarafından oluşturulan bu yeni fotoğraf paylaşım platformu Shots of Me, popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'a rakip olacak.
Bu uygulamanın Instagram'dan farkı ise adından da anlaşılacağı üzere kullanıcılar telefonlarının sadece ön kameralarını kullanarak kendilerini çekmeleri olacak. Kullanıcılar daha sonra bu çektikleri vesikalık fotoğrafları ise takipçileriyle paylaşacaklar. Aslında mantık olarak böyle ancak tabii ki bu uygulamada sadece kendini çeken insanların fotoğraflarını görmeyeceğiz.
Şimdilik ücretsiz olarak sadece iOS platformu için yayınlanan uygulamayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Son Dakika › Teknoloji › Justin Bieber'ın Sosyal Ağı Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.