Karayip Korsanları 5'in Ana Kadrosu Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Karayip Korsanları 5'in Ana Kadrosu Belli Oldu

Karayip Korsanları 5\'in Ana Kadrosu Belli Oldu

Yapımcılığını Jerry Bruckheimer, senaryosunu da Jeff Nathanson'ın (Catch Me If You Can, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) üstlendiği...

18.02.2015 11:47
Mahmut Saral - -

Eğlenceli macerada 5. perde için çalışmalar sürüyor. Bir süre önce yaptığımız haberimizde, yeni filmin çekimlerinin Avustralya'da başlayacağından söz etmiştik. Beklenen zaman geldi ve Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz'ın (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) çekimleri başladı. Joachim Rønning ve Espen Sandberg tarafından yönetilen yeni filmin gösterim tarihi 7 Temmuz 2017.


Peki kadroda kimler var?


Tahmin edeceğiniz üzere ve daha önce de söylenildiği gibi Kaptan Jack Sparrow rolünde bir kez daha Johnny Depp'i izleyeceğiz. Depp, bu rol ile Oscar'a aday gösterilmişti. Depp'in yanında Oscar ödüllü Javier Bardem (No Country for Old Men, Skyfall), Kaya Scodelario (The Maze Runner), Brenton Thwaites ( Maleficent, The Giver) ve Golshifteh Farahani (The Patience Stone, Exodus: Gods and Kings) gibi isimler var.


Ve tabii ki Oscar ödüllü oyuncu Geoffrey Rush, Barbossa rolüyle geri dönüyor. Yine Kevin McNally'yi Joshamee Gibbs, Stephen Graham'ı da Scrum rolleriyle izleyeceğiz. Bardem'in de Kaptan Salazar rolünde olduğunu ekleyelim. Orlando Bloom'u da unutmayalım.


Jack Sparrow, yeni macerada Kaptan Salazar ve hayalet ordusuna karşı mücadele verecek. Salazar ve onun ölüm ordusundan kurtulabilmek için güçlü bir artifact'i (Trident of Poseidon) bulmaya ve tüm denizlerin hakimi olmaya çalışacak.


Yapımcılığını Jerry Bruckheimer, senaryosunu da Jeff Nathanson'ın (Catch Me If You Can, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) üstlendiği film, bakalım milyar dolarlık Karayip Korsanları serisini nereye taşıyacak. Şimdiye kadar 4 film çekildi ve bu filmler gişede toplam 3.7 milyar dolar hasılat elde etti.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Karayip Korsanları 5'in Ana Kadrosu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement