Karayip Korsanları Yeni Filminden İlk Görsel Yayınlandı ! - Son Dakika
Teknoloji

Karayip Korsanları Yeni Filminden İlk Görsel Yayınlandı !

Karayip Korsanları Yeni Filminden İlk Görsel Yayınlandı !

Çekimleri devam eden Karayip Korsanları yeni filmi " Karayip Korsanları : Ölü Adam Masal Anlatmaz " ilk görselini yayınladı.

22.04.2015 13:31

Çekimleri devam eden Karayip Korsanları yeni filmi " Karayip Korsanları : Ölü Adam Masal Anlatmaz " ilk görselini yayınladı.

Kaptan Jack Sparrow'un tekrar maceralara atılacağı serinin yeni filminin çekimleri başlamış hatta aktör Johnny Depp elinden yaralandığı için sete ara verilmişti. Kazayı ucuz atlatan ünlü aktör, filmin çekimlerine geri döndü. Adeta Johnny Depp ile özdeşleşen Jack Sparrow karakteri, serinin yeni filminde de başına epeyce dert açıyor.

Eski düşmanlarıyla bitmek bilmeyen bir savaş veren Jack Sparrow'un başı bu kez Kaptan Salazar dertte. Bermuda Şeytan Üçgeni'nde hapisliğinden kurtulan Salazar, yaşayan her korsanı öldürmeden durmayacaktır. Salazar'ın öfkesinden kurtulmaya çalışan Jack ise, çareyi Poseidon'un Yabası'nı ele geçirmekte bulur. Serinin diğer filmlerinden tanıdığımız Orlando Bloom/Will Turner ve Oscar ödüllü aktör Geoffrey Rush/Barbossa tekrar filmde yer alacakken, son dönemli önemli yıldızlarından Kaya Scodelario ve Brenton Thwaites ve İran asıllı Golshifteh Farahani rol alacak. Serinin yeni filminde Kaptan Salazar rolünde ise Oscar'lı ünlü aktör Javier Bardem'i izleyeceğiz.

Yönetmenliğini Joachim Ronning ve Espen Sandberg ikilisinin yapacağı film, Türkiye'de 7 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Karayip Korsanları Yeni Filminden İlk Görsel Yayınlandı ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement