Kaspersky ONE Tanıtım Günleri Başlıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaspersky ONE Tanıtım Günleri Başlıyor

Kaspersky ONE Tanıtım Günleri Başlıyor
31.03.2012 10:54

Kaspersky ONE'ı İstanbul'un çeşitli Alışveriş Merkezleri'nde ve teknoloji zincir mağazalarında tanıtmaya başlıyor.

Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab, kullanıcıların Windows tabanlı bilgisayarlarını, Mac'lerini, akıllı telefonlarını ve Android tabanlı tabletlerini tek lisans ile koruyan yeni ürünü Kaspersky ONE'ı İstanbul'un çeşitli Alışveriş Merkezleri'nde ve teknoloji zincir mağazalarında 1 Nisan 2012 tarihinden itibaren tanıtmaya başlıyor.

İlki 1 Nisan Pazar günü Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'nde başlayacak olan Kaspersky ONE tanıtım günleri 5 Mayıs tarihine kadar çok sayıda alışveriş merkezi ve teknoloji zincir mağazalarında devam edecek.

Kullanıcılar tanıtım günlerinde Kaspersky ONE hakkında detaylı bilgiye ulaşıp ürün paketi ile istedikleri kombinasyonları nasıl yapabileceklerini ve tüm teknolojik cihazlarını nasıl koruma altına alabilecekleri hakkında bilgi sahibi olabilecekler. Kasperksy ONE standını ziyaret edenlere ayrıca düzenlenecek oyunlarla sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Türkiye'de online olarak 27 Mart'ta satışa sunulan, tüm teknoloji zincir mağazalarında ise 2 Nisan'da raflardaki yerini alacak olan Kaspersky ONE'ın satış fiyatı 65 ABD Doları+KDV.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Kaspersky ONE Tanıtım Günleri Başlıyor - Son Dakika


Advertisement