Lev Tolstoy Doodle Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Lev Tolstoy Doodle Oldu

Lev Tolstoy Doodle Oldu

Google, ünlü Rus yazar Lev Tolstoy'un doğum günü için bir doodle yayımladı.

09.09.2014 05:58  Güncelleme: 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artık merak ettiğimiz şeyleri aradığımız bir yer olmanın yanında önemli olayları da takip ettiğimiz Google, ünlü Rus yazar Lev Tolstoy'un doğum günü için bir doodle yayımladı.

Dünyanın en ünlü edebiyatçılarından biri olan Rus yazar Tolstoy 186. doğum gününde Google'ın ana sayfasında yerini aldı. 1910 yılında hayatını kaybeden Tolstoy 82 yaşında kışın evini terk ederek yakalandığı zatürre sebebi ile Astapovo'da tren istasyonunda hayatını kaybetmişti.

İnsan tahlilleri ve tasvir yeteneğiyle eşsiz bir tarza sahip olan Tolstoy, insanoğluna bıraktığı "Savaş ve Barış", "Anna Katarina" "İnsan Ne ile Yaşar?", "Diriliş" gibi baş yapıtlarıyla adını edebiyat dünyasına altın harflerle kazıma başarmıştır. Roman, öykü ve masal gibi farklı tarzlarda eserler üretse de Tolstoy'un kendini arayış serüveni hayatını kaybedene kadar sürmüştür.

Hayatı boyunca yaşamın nasıl bir şey olduğunu anlatmaya çalışan Tolstoy'un doğumunun 186. gününde bakın google Tolstoy'u nasıl anlatmış. Google'ın Tolstoy için hazırladığı doodle'a haberimizin fotoğraf galerisinden göz atabilirsin.

The post Lev Tolstoy Doodle Oldu! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Lev Tolstoy Doodle Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement