Lg'nin Swarovski Kaplı Televizyonu Pırıl Pırıl - Son Dakika
Teknoloji

Lg'nin Swarovski Kaplı Televizyonu Pırıl Pırıl

Lg\'nin Swarovski Kaplı Televizyonu Pırıl Pırıl

Anlaşılan artık televizyonlarda görüntü kalitesi ve yüksek çözünürlük yetmiyor, çünkü LG son modeline bir de Swarovski taşlar eklemiş.

07.09.2014 15:01

Anlaşılan artık televizyonlarda görüntü kalitesi ve yüksek çözünürlük yetmiyor, çünkü LG son modeline bir de Swarovski taşlar eklemiş.

Güney Kore'nin en büyük teknoloji firmalarından LG, dünya çapında kaliteli televizyonları ile ünlü firmalardan. Geçenlerde Samsung ve Panasonic gibi plazma televizyon teknolojisini bıraktığını açıklayan LG, son model kıvrımlı OLED tasarımı ile televizyona bambaşka bir boyut getirmeyi hedefliyor.

IFA 2014 tüketici elektroniği fuarında sergilenen "LG Curved OLED TV" modeli, Swarovski firması ile özel bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkmış. Bu tasarımda 4 mm kalınlığındaki televizyonun "Crystal Clear Stand" ayağının iki yanında Aurora Borealis türünde 460 adet pırıl pırıl Swarovski kristal bulunuyor. Televizyon ilk bakışta insanın gözünü alan ve çok dikkat çeken bir görüntüye sahip.

Fakat bu televizyon sadece güzel görünmüyor, çok güzel görüntü de veriyor. OLED teknolojisinin en son örneği olan 55 inç'lik TV seti, piksel açma kapatma sayesinde siyah seviyelerini en üste çıkartıyor. Doğal renklere yakın yelpazesi ve sonsuz kontrast oranı ile teknik olarak da estetikliğinden geri kalmayacak bir televizyon.

Sınırlı sayıda üretilecek Swarovski destekli LG Curved OLED TV, Almanya'da 4,000 Euro fiyatla piyasya çıkacak. Kış aylarında çıkacak televizyonun başka ülkelerde satılıp satılmayacağı belli değil.

Bu aralar LG'den duyduğumuz bir diğer çok ilginç ürün de LG Mini Beam projektör cihazı. Buraya tıklayıp bu minik ve portatif projektör hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

The post LG'nin Swarovski Kaplı Televizyonu Pırıl Pırıl appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Lg'nin Swarovski Kaplı Televizyonu Pırıl Pırıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement