Lost in Play Mobil Cihazlarda Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Lost in Play Mobil Cihazlarda Yayınlandı

Lost in Play Mobil Cihazlarda Yayınlandı

Happy Juice Games ve Snapbreak Games, Lost in Play adlı oyunun mobil cihazlarda piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu nokta ve tıkla bulmaca macera oyunu, Google Play Store ve Apple App Store'dan indirilebilir durumda. Oyun, Steam ve Nintendo Switch'te büyük beğeni topladı ve birçok ödül kazandı. Lost in Play, canlı ve soluk soluğa çizgi film karakterleriyle dolu bir hikaye sunuyor. Oyunun özellikleri arasında çizgi film tarzı görseller, büyülü yaratıklar, metin veya diyalog olmaması ve benzersiz bulmacalar yer alıyor.

12.07.2023 12:00

Bugün, Happy Juice Games ve yayıncı Snapbreak Games, "Lost in Play" adlı oyunun resmi olarak mobil cihazlarda piyasaya sürülmesini heyecanla duyuruyor. Bu etkileyici nokta ve tıkla bulmaca macera oyunu, şimdi Google Play Store ve Apple App Store'dan indirilebilir durumda.

LOST IN PLAY ÇIKIŞ YAPTI

Mobil telefon portu hakkında konuşan Snapbreak Games'in CEO ve Kurucusu Kristoffer Nählstedt, "Bulmaca/macera alanında yetenekli oyun stüdyolarıyla çalışmak istedik ve Happy Juice'ın ödüllü oyunu Lost in Play'i mobil ve tablet cihazlar için yayınlama fırsatı, şirketimiz için yeni bir kilometre taşıdır." dedi.

Lost in Play, Steam'de ve Nintendo Switch'te büyük beğeni topladı. Oyun çok sayıda ödül kazandı ve bu yıl DICE Ödülleri kategorisinde "Yılın Aile Oyunu" olarak aday gösterildi. Mobil sürümle birlikte, Lost in Play şimdi daha fazla aileye ulaşabilir ve onlara keyifli bir macera deneyimi sunabilir.

Lost in Play, herkes için etkileyici bir hikayedir. Modern çizgi filmlerde çocukların izlediği animasyon şovlarına benzer şekilde canlı ve soluk soluğa çizgi film karakterleriyle doludur. Bulmacaların kalitesi ve canlı görseller, tüm aile için keyifli bir zaman geçirmeyi sağlayacak ve büyüleyecektir.

LOST IN PLAY ÖZELLİKLERİ

  • Harika, çizgi film tarzı görsellerle dolu gizemli bir animasyonlu bulmaca macerası.
  • Büyülü ve muhteşem yaratıklarla dolu.
  • Metin veya diyalog yok - her şey sevimli bir evrensel şekilde görsel olarak iletişim kuruluyor.
  • Gravity Falls, Hilda ve Over the Garden Wall gibi TV şovlarından ilham alınmıştır.
  • Goblinlerle kart oynayın, bir ejderha yaratın ve bir koyunu nasıl uçuracağını öğretin gibi benzersiz yaratıcı etkinliklere katılma imkanı.
  • 30'dan fazla benzersiz bulmaca ve mini oyun.

Son Dakika Teknoloji Lost in Play Mobil Cihazlarda Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement