
Türkiye ve dünyada internet alanında yaşanan gelişmeleri inceleyen ve analiz eden Webrazzi, 2011'in dördüncü gündem toplantısında, web dünyası ile mobilin yakınlaşması, mobil uygulama dünyasındaki girişim ve fırsat alanları, mobil pazarlamanın önemi ve geleceği gibi birçok konu masaya yatırılacak ve birbirinden değerli konuşmacılar ile derinlemesine analiz edilecek.
Sektörün önde gelen şirketlerinden üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşecek toplantıda konuşmacılar ise şöyle: Mobilera Kurucu Ortağı Arda Kertmelioğlu, Pozitron Genel Müdürü Fatih İşbecer, Mynet İş Geliştirme ve Ürün Operasyon Direktörü Onur Çekmegil, Mobinex CTO Osman Çelik, Tmob Genel Müdürü Rudi Dökmecioğlu, Nokia Servisler ve Çözümler Müdürü Salih Özkan, Cohous Kurucusu Uğur Tuncel, Doğuş Yayın Grubu Yeni Medya Koordinatörü Yunus Halit Türe ve gazeteci-yazar Cüneyt Özdemir.
Mobil dünyanın gelişimini yakından takip eden, mobil pazarlama, mobil uygulamalar, mobil internet gibi konularda çalışmalar yürüten ya da bu alanda girişim ya da yatırım fırsatlarını değerlendirenler bu toplantıyı kaçırmamalı. Sektöre ışık tutacak ve vizyon oluşturacak bu toplantı aynı zamanda profesyonel bağlantılar kurmak için de ideal bir ortam yaratıyor.
Son Dakika › Teknoloji › Mobil Dünyadaki Fırsatlar Neler? - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.