Oyun Dünyasının Geleceği The Void - Son Dakika
Teknoloji

Oyun Dünyasının Geleceği The Void

Bildiğiniz tüm oyun platformlarını unutun ! Yeni oyun dünyası ile tanışmaya hazır mısınız. TurkishPlayer farkı ile sizlere oyun dünyasının geleceğini gösteren bir video sunuyoruz.

06.05.2015 21:00

Bildiğiniz tüm oyun platformlarını unutun !

Yeni oyun dünyası ile tanışmaya hazır mısınız. TurkishPlayer farkı ile sizlere oyun dünyasının geleceğini gösteren bir video sunuyoruz. Dünya'nın gelişen teknolojisi VR (Virtual Reality) kendi başına yetirince çılgın görünse de bu deneyiminizi kat ve kat arttıracak The Void geliyor.

The Void sanal gerçeklik, 4D, fiziksel ortam ve gerçek platform ile oyun içine girmenizi sağlıyor. The Void platformunda oynayacağınız oyunlar da 2009 yılının Gerard Butler Gamer () Filmi gerçek oluyor. yanlız veya arkadaşlarınız ile oyun karakteri olmaya hazırlanın. The Void isimli Amerikan firması kuracakları bu eğlence merkezi projesi ile oyun sevenleri şimdiden heyecanlandırdı. Bu eğlence merkezinin içinde VR (Virtual Reality)  gözlükler özel kostüm ve silahlar ile sizin seçeceğiniz senaryo ile oyunu oynamayacak yaşayacaksınız.

Bu eğlence merkezinin içerisinde ortamı 4D olarak hissedecek yağmur yağdığında ıslanacak, kar yağdığında üşüyecek, bilgisayar ve konsol başında değil yürüyerek oyunu keşif edebileceksiniz. Ayrıca oyun merkezinin içerisinde ki özel simulatör araçları ile oyun içi sürüş deneyiminizi (uçal,uzay gemisi,araba vb..) maksimum seviyeye taşıyacaksınız.

The Void Virtual Entertainment Center'da geliştirilen özel Rapture Gloves eldivenleri ile oyun içi etkileşiminiz maksimuma çıkacak. Bu eldivenler ile aktif dokunarak oyun içi kontrol panellerini yönetebilir, şifreler girebilir ve dokunma hissini oyunda yaşayabilirsiniz.

Geliştirilen bu büyük teknoloji üç ana parçadan oluşuyor. Bu parçalardan en önemlisi rapture HMD VR gözlük. Bu gözlüğün özelliği diğer Virtual Reality gözlüklerine nazaran farklı.

Çift Yüksek yoğunluklu OLED ekranlar. (Her bir göz için 1080p detay)

Kuantum noktası. (Tam tamına iki kat algılanabilen çözünürlük ve renk aralığı)

Özelleştirilmiş Optik Lensler. (Her Lens içinde farklı Lens tasarımı)

Yüksek kalite THX kulaklık.

Süper güçlü oyun içi iletişim mikrofonları.

Kafa takip sensörü. (120Hz hızında)

Rüyaların gerçek olmasına hazır mısınız ? İşte karşınızda The Void VR Eğlence Merkezi

The Void VR Eğlence Merkezi Video

Habere ulaşmak için

Oyun Dünyasının Geleceği The Void
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Oyun Dünyasının Geleceği The Void - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement