880 TL değerindeki oyunlar PS Plus ile ücretsiz oluyor! - Son Dakika
Teknoloji

880 TL değerindeki oyunlar PS Plus ile ücretsiz oluyor!

880 TL değerindeki oyunlar PS Plus ile ücretsiz oluyor!

PlayStation Plus 2023 Ocak oyunları açıklandı. Ocak ayında üç oyunu kütüphaneye ekleyen Sony, abonelerini şaşırttı.

29.12.2022 05:22

Yeni yıl yaklaşıyor ve Sony, Ocak 2023 için PlayStation Plus oyunlarını duyurdu. PlayStation'ın abonelik katmanı, toplam değeri 880 TL olan üç oyunu Ocak'ta oyunculara sunacak. Star Wars Jedi: Fallen Order, Axiom Verge 2 ve Fallout 76 PS Plus'a eklenecek.

PlayStation Plus Ocak 2023 oyunları

Sony, 2023'te PlayStation Plus abonelerine sunacağı ilk oyunları açıkladı. Star Wars Jedi: Fallen Order, Axiom Verge 2 ve Fallout 76 PS Plus kütüphanesine eklenecek. Extra ve Deluxe katmanı için sunulacak özel oyunlar ise ayın ilerleyen günlerinde açıklanacak.

880 TL değerindeki oyunlar PS Plus ile ücretsiz oluyor!

Söz konusu oyunlar tüm Playstation Plus üyelerine Ocak 2023 itibarıyla erişime sunulacak. Ancak Fallout 76'nın halihazırda Playstation Plus Extra katmanında olduğunu hatırlatalım. Artık Essential kullanıcıları da oyunu oynayabilecek.

shiftdelete.net/playstation-2023-takvimi

En iyi Star Wars oyunlarından biri olarak nitelendirilen Jedi: Fallen Order, Sony'nin 2023'te verdiği ilk sürpriz oldu. Axiom Verge 2'nin de oyuncular tarafından sevilerek oynandığını belirtmek lazım. Son yılların en iyi Metroidvania oyunlarından biri olarak görülüyor.

Fallout 76, bu yapımlara göre biraz daha eski olsa da, aldığı güncellemeler ile hala büyük bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. Yine de, Fallout serisinin son oyunu olduğunu unutmamak lazım.

880 TL değerindeki oyunlar PS Plus ile ücretsiz oluyor!

Bu oyunların yanı sıra PS Plus Extra aboneleri ise 3 Ocak'tan itibaren WWE 2K22'nin PS4 versiyonuna erişebilecek. Ancak PS5 kullanıcılarının WWE 2K22'yi Ocak'ta alamayacağını belirtmek gerekiyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji 880 TL değerindeki oyunlar PS Plus ile ücretsiz oluyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement