Pyre Supergiant Games Tarafından Tanıtıldı - Son Dakika
Teknoloji

Pyre Supergiant Games Tarafından Tanıtıldı

Pyre Supergiant Games Tarafından Tanıtıldı Supergiant Games firmasını hepiniz hatırlayacaksınız, Bastion ve Transistor oyunlarının yapımcı stüdyosu. Ekip üçüncü projesi Pyre isimli yeni oyunlarını tanıttılar.

20.04.2016 16:55

pyre-yeni-oyunekran-goruntuleri-cikis-tarihi-supergiant-games-yeni-oyunu-detaylar-hikaye-2

Pyre Supergiant Games Tarafından Tanıtıldı

Supergiant Games firmasını hepiniz hatırlayacaksınız, Bastion ve Transistor oyunlarının yapımcı stüdyosu. Ekip üçüncü projesi Pyre isimli yeni oyunlarını tanıttılar. Geliştirici ekip üçüncü oyunları Pyre için yine karakter tabanlı bir oyun ortaya koymuş gözüküyor.

Pyre parti tabanlı bir RPG oyunu ve Araf dediğimiz mistik bir bölgede geçiyor. Supergiant markasının görsel tasarım ve oyunlarının genel sunumunda yine o tat var ve her şey çok güzel gözüküyor. Oyunda Rites adı verilen, affedilmek için yola çıkmış bir grup sürgün edilmişleri kontrol ediyoruz.

Pyre Ekran Görüntüleri

Eski oyunlarında olduğu gibi oyunun müzikleri yine çok ön planda olacak gibi. Çünkü Bastion ve Transistor oyunlarındaki müziklerin yapımcıları Darren Korb ve Ashley Barrett yine yeni oyun Pyre için işe koyulmuş gözüküyor. Yayımlanan bu yeni tanıtım fragmanı içinde müzikler yine kendilerinin ellerinden çıkma.,

Pyre çıkış tarihi 2017 olarak belirlenmiş durumda fakat kesin bir tarih henüz verilmedi. Oyun platform olarak sadece PC ve PS4 için geliştiriliyor.

Pyre Tanıtım Videosu

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Pyre Supergiant Games Tarafından Tanıtıldı
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Pyre Supergiant Games Tarafından Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement