Uluslararası PUBG Mobile Turnuvasına Ülkemizden Katılacak Finalistler Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Uluslararası PUBG Mobile Turnuvasına Ülkemizden Katılacak Finalistler Belli Oldu

Uluslararası PUBG Mobile Turnuvasına Ülkemizden Katılacak Finalistler Belli Oldu

PUBG Mobile için düzenlenen ve Türkiye'nin de içinde olduğu 3 ülkeden takımların katıldığı Oppo R.T.K. Series turnuvasının yerel karşılaşmaları sona erdi. Yapılan turnuvada Türkiye'nin en iyi 4 takımı finale yükselmeye hak kazandı.

09.07.2019 19:37

Son yılların en popüler oyunlarından bir tanesinin PUBG olduğu su götürmez bir gerçek. Gerek normal sürüm gerekse Lite ve Mobile sürümü fark etmeksizin oyunseverler, bu oyunu tutkuyla oynamaya devam ediyorlar.

Oyunun popülaritesini fırsat bilen geliştirici şirket ise PUBG Mobile için büyük bir turnuva düzenledi. Türkiye, Kazakistan ve Rusya'da düzenlenen bu turnuvaya "Oppo R.T.K. Series" ismi verildi ve bu turnuvanın yerel aşamaları tamamlandı. Bu kapsamda Türkiye'den 4 takım, uluslararası finallere katılma hakkı elde etti.

Uluslararası PUBG Mobile Turnuvasına Ülkemizden Katılacak Finalistler Belli Oldu

Tamamlanan yerel turnuvada birinci takım Sapphire olurken ikinci takım ise Futbolist oldu. Bu iki ekibi de Simurga ve Lucid Sublime Dreams takip etti. Adı geçen 4 ekip düzenlenecek final turnuvalarında birincilik için savaşacaklar. Tencent ve StarLadder'ın iş birliğinde düzenlenen bu turnuvanın finallerine ismi açıklanmayan bir takım ve Digital Athletics isimli bir e-spor takımı da katılacak.

Final karşılaşmalarında takımlar; TPP modunda Erangel, Miramar ve Sanhok haritalarında 5 maç yapacaklar. Yapılacak olan maçların ardından birinci gelen takım, 50 bin dolarlık ödül havuzundan kendi payını alacak. İşte kazanan takımların alacağı ödüller:

Turnuvanın şampiyonu: 20 bin dolar

İkinci takım: 10 bin dolar

Üçüncü ve dördüncü takımlar: 5'er bin dolar

Turnuvanın 5. ile 8. takımları arasında kendisine yer bulmayı kazanan takımlar: 2.500 dolar

Oppo R.T.K. Series turnuvasının final karşılaşmalarını anbean takip ederek sonuçları, kazananları ve diğer tüm detayları sizlerle paylaşıyor olacağız. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Uluslararası PUBG Mobile Turnuvasına Ülkemizden Katılacak Finalistler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement