Ünlü Aslanın Katili Amerikalı Bir Dişçi Çıktı. Tepkiler Büyük - Son Dakika
Teknoloji

Ünlü Aslanın Katili Amerikalı Bir Dişçi Çıktı. Tepkiler Büyük

Ünlü Aslanın Katili Amerikalı Bir Dişçi Çıktı. Tepkiler Büyük

Sosyal medyada gösterilen tepkiler bir yana, ofisine de bırakılan tepki mesajları var.

29.07.2015 13:47
Mahmut Saral - -

Dün yaptığımız haberimizde, Afrika'nın en bilinen aslanlarından Cecil'in vurularak öldürüldüğünden söz etmiştik. 13 yaşındaki aslanı kimin vurduğuna dair araştırmalar başlatılmıştı ve bu çalışmalar sonuç verdi. Cecil'i Walter Palmer isimli Amerikalı bir dişçinin öldürdüğü ortaya çıktı.


Walter Palmer, yaptığı açıklamada, Cecil'in bu kadar ünlü bir hayvan olduğunu bilmediğini, rehberi yardımıyla yasal olarak avlanmaya çalıştığını, ancak bu yaptığından dolayı çok pişman olduğunu dile getirdi. Ek olarak Palmer, kendisiyle Zimbabveli ya da Amerikalı hiçbir yetkilinin henüz iletişime geçmediğini, istemeleri durumunda yardımcı olabileceğini dile getirdi.


Ve tabii ki hayvanseverlerin bu olaya tepkileri büyük oldu. Sosyal medyada birçok paylaşımda bulunan hayvanseverler, Yelp gibi bilgi verici uygulamalarda da Palmer ve ofisi hakkında düşük notlar vererek insanların tedavi için Palmer'ı tercih etmemesi gerektiğini belirtiyor. Ayrıca insanlar, Palmer'ın ofisinin önünü oyuncak hayvanlarla ve tepki mesajlarıyla doldurdu. Büyük tepkiler sebebiyle Palmer'ın diş ofisini şu günlerde açamadığı söyleniyor.


Unutmadan, Walter Palmer'ın avcılıkla daha önceden de ilgilendiği ve daha önce de birçok hayvan avladığı ortaya çıktı. Başta Twitter ve Facebook olmak üzere konu hakkındaki paylaşımların sürdüğünü ekleyelim.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Ünlü Aslanın Katili Amerikalı Bir Dişçi Çıktı. Tepkiler Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement