Vodafone Türkiye'de Derya Hatiboğlu'na Yeni Görev - Son Dakika
Teknoloji

Vodafone Türkiye'de Derya Hatiboğlu'na Yeni Görev

Vodafone Türkiye\'de Derya Hatiboğlu\'na Yeni Görev

İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Derya Hatiboğlu, Vodafone Türkiye üst yönetiminde yapılan yeni atamayla Vodafone Türkiye Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Başkan...

26.12.2013 18:30

- Vodafone Türkiye, üst yönetiminde yeni bir atama gerçekleşti. Derya Hatiboğlu, Vodafone Türkiye Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı oldu. Vodafone ailesindeki dört yıllık çalışma hayatı boyunca, finans operasyon bölümünün yeniden yapılanmasını sağlayan Hatiboğlu, Borusan Telekom ile Koçnet'in Vodafone tarafından satın alınma sürecine de liderlik etti. Hatiboğlu, Ağustos 2012'den bu yana Vodafone Türkiye Strateji, İş Geliştirme ve Sabit Telekom Hizmetleri'nden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Hatiboğlu, yeni görevine 1 Ocak 2014 itibarı ile başlayacak.

Derya Hatiboğlu hakkında

İş hayatına 1988 yılında Ernst & Young'da adım atan Hatiboğlu, 1995 yılında Alcatel Teletaş şirketinde çalışmaya başladı. 1997-2001 yılları arasında Alcatel'in Belçika'da bulunan Santral Sistemleri Bölümünde Finans Direktör Vekili görevinde bulunduktan sonra, 2002 yılında Finans Direktörü olarak Alcatel Türkiye'ye geri döndü. Derya Hatiboğlu, 2005-2009 yılları arasında, Alcatel Lucent Teletas Genel Müdürü olarak görev yaptı. Vodafone Türkiye'ye Ağustos 2009'da Finansal Kontrol Direktörü olarak katılan Hatiboğlu, Ağustos 2012 itibariyle Strateji, İş Geliştirme ve Sabit İş Birimlerinden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Hatiboğlu'nun atamasının yanı sıra Vodafone Türkiye Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Frank Krause de, Strateji ve Kurumsal Gelişimden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Vodafone Almanya'ya transfer oldu. Vodafone Almanya İcra Kurulu'nda görev alacak olan Krause, Vodafone Almanya'da Strateji ve Kurumsal Gelişim birimine liderlik edecek, Kabel Deutchland şirketinin entegrasyon sürecinin yönetiminden sorumlu olacak.

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Vodafone Türkiye'de Derya Hatiboğlu'na Yeni Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement