Wes Anderson'dan Yeni Bir Film Projesi - Son Dakika
Teknoloji

Wes Anderson'dan Yeni Bir Film Projesi

Wes Anderson\'dan Yeni Bir Film Projesi

Wes Anderson uzun soluklu ses getiren The Grand Budapest Hotel film projesinin ardından stop-motion tekniği ile yeni bir animasyon film projesine başlıyor.

16.10.2015 11:31

ROME - APRIL 12: Director Wes Anderson attends the 'Fantastic Mr Fox' photocall at La Casa Del Cinema on April 12, 2010 in Rome, Italy. (Photo by Ernesto Ruscio/Getty Images)

Wes Anderson uzun soluklu ses getiren The Grand Budapest Hotel film projesinin ardından stop-motion tekniği ile yeni bir animasyon film projesine başlıyor. Yönetmenin bilhassa son dönem filmleri oldukça güçlü bir şekilde beyazperdeye işlenmiş durumda. En son Moonrise Kingdom'da 174 milyon dolar hasılat ile dikkatleri üzerine çeken yönetmen geçenlerde Lisbon And Estoril Film Festivali kapsamında yaptığı açıklamalara göre yeni film projesi bir animasyon üzerine olacak.

Bildiğiniz üzere yönetmen 2009 yılında stop-motion tekniğiyle Fantastic Mr. Fox filmini yönetmişti. Bu çalışma ile kendi filmografisine ayrı bir renk kattığını düşünen yönetmen yeni projesinde de bu türden bir çekim tekniği kullanmakta herhangi bir sıkıntı görmedi. Her daim Vittorio de Sica'nın kendisinden etkilendiğini vurgulayan Anderson bu film projesinin The Gold of Naples gibi olabileceğini vurguladı.

Anderson'un yeni film projesine dair edindiğimiz bilgiler şu an bunlarla sınırlı. Önümüzdeki günlerde yötetmenin yeni projesine dair bilgileri size sunmaya devam edeceğiz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Wes Anderson'dan Yeni Bir Film Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement