Whatsapp Gizli Olimpiyat Emojisi Görüldü - Son Dakika
Teknoloji

Whatsapp Gizli Olimpiyat Emojisi Görüldü

Whatsapp Gizli Olimpiyat Emojisi Görüldü

Rio 2016 olimpiyatlarının başlamasına kısa bir süre kala WhatsApp anlık mesajlaşma uygulamasında gizli olimpiyat emojisi görüldü.

27.07.2016 16:58

Rio 2016 olimpiyatlarının başlamasına kısa bir süre kala WhatsApp anlık mesajlaşma uygulamasında gizli olimpiyat emojisi görüldü.

5-21 Ağustos tarihleri arasında  Rio kentinde düzenlenecek olan olimpiyatlara yönelik yeni bir emoji çıkaran WhatsApp sessiz sedasız işini halletti. Olimpiyatların başlamasına kısa süre kalmasıyla birlikte daha fazla heyecan yaratmak adına  WhatsApp olimpiyat simgesi olan beş adet farklı renkteki halkadan oluşan emojiyi kullanılabilir emojilerinin arasına ekledi. Olimpiyatların bitimine kadar kullanılmasına izin verilen emojiyi hem mobil uygulama üzerinden hem de masaüstünden kullanılabilir durumda olacak. Olimpiyat emojisi futbol topu simgesinin olduğu emojiler kategoriler arasında yer alıyor.

Android platform üzerinde kullandığınız uygulamada emoji gruplarının içerisinde bulabileceğiniz emoji iOS işletim sistemi üzerinde biraz farklı şekilde kullanılıyor. iOS üzerinde kullanmak isterseniz konuşmada karşı taraftan gelen emojiyi kopya yapıştır yöntemi ile kullanabilirsiniz ya da '?????' şeklinde olan simgeyi kopyalayıp konuşma ekranına yapıştırarak kullanabilirsiniz. Ayrıca adlı internet sayfasında yer alan dikdörtgen içindeki kodu kullanarak ulaşabilirsiniz. iOS işletim sistemi kullanan kişilerin bu emojiyi kullanmak için biraz zahmet çekecekleri doğru ancak bir sonraki güncelleme için bu sorunun çözüleceği düşünülüyor.

Olimpiyat Halkaları Neyi Anlatıyor?

Olimpiyat halkaları 5 kıtayı temsilen ilk kez 1920 Olimpiyatları'nda kullanıldı. Mavi halka Avrupa'yı, sarı halka Asya'yı, siyah halka Afrika'yı, yeşil halka Avustralya'yı, kırmızı halka ise Amerika'yı temsil ediyor.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Whatsapp Gizli Olimpiyat Emojisi Görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement