Profesyonellere taş çıkarttılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Profesyonellere taş çıkarttılar

Profesyonellere taş çıkarttılar
04.12.2021 11:24  Güncelleme: 12:11

Mamak Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Mamak Yüzme Havuzu'nda engelli vatandaşlarla yüzme yarışı gerçekleştirildi.

Mamak Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Mamak Yüzme Havuzu'nda engelli vatandaşlarla yüzme yarışı gerçekleştirildi.

Mamak Belediyesi, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte, engelli sporcular Mamak Yüzme Havuzu'nda kıyasıya yarıştı. Yarışmanın sonunda madalyalarını Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci tarafından alan sporcular, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Bir gün değil her gün yanınızdayız

Bir hayalin gerçeğe dönüşmesinin en önemli noktası o hayale inanmak olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, "En büyük engel sevgisizliktir. Bir gün değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanınızdayız. Onların gözlerindeki sevgiyi gördükçe biz de mutlu oluyoruz. Başta yüzme havuzumuz olmak tüm tesislerimiz engelli vatandaşlarımızın hizmetine açıktır" dedi.

Kaynak: Habermetre

Son Dakika Güncel Profesyonellere taş çıkarttılar - Son Dakika


Advertisement