İstanbul'da Ordu Tanıtım Günleri Başladı - Son Dakika
Turizm

İstanbul'da Ordu Tanıtım Günleri Başladı

İstanbul\'da Ordu Tanıtım Günleri Başladı

İstanbul Yeni Kapı Sahili Etkinlik alanında düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri'nin açılışı yapıldı. Altınordu Belediyesi, etkinlikte faaliyetlerini sergileyip, yöresel lezzetleri ziyaretçilere tattırıyor.

17.11.2023 15:24  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Yeni Kapı Sahili Etkinlik alanında bu yıl 12'incisi düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri'nin açılışı yapıldı. Altınordu Belediyesi etkinlikte faaliyetlerini sergileyip, hizmetlerini anlatırken, bölgenin yöresel lezzetlerini de ziyaretçilere tattırıyor.

Ordu'nun kültürü, tarihi, doğası, yöresel lezzetleri ve tüm renkleriyle İstanbul'a taşındığı Ordu Günleri etkinliği 16 Kasım Perşembe günü düzenlenen resmi açılış töreniyle başladı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, etkinliğin başlamasıyla ziyaretçilerin geldiği Altınordu Belediyesi standında misafirlerini ağırladı. Başkan Tören, belediye tarafından üretilen ve her kesimden büyük beğeni toplayan fındıklı, dağ çilekli, kivili, üzümlü kahve ve organik elma sularını ziyaretçilerine ikram ediyor.

Etkinliğin ilk gününden Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve İstanbul'da yaşayan Ordulu vatandaşlar başta olmak üzere her kesimden ziyaretçiler, Altınordu Belediyesi standını ziyaret etti.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "Standımıza yoğun ilgi gösteren kıymetli hemşerilerimize, değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. En büyük gücümüz birlik beraberlik ve kardeşliğimizdir. Bu tür etkinlikler aramızdaki bağların kuvvetlenip perçinlenmesine vesile olmaktadır. 19 Kasım Pazar akşamına kadar sürecek Ordu Tanıtım Günleri'ne, Altınordu Belediyesi standımıza kıymetli hemşerilerimizi ve tüm İstanbulluları bekliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Altınordu Belediyesi tarafından fuar alanındaki standa getirilen 'VR Altınordu Projesi' gözlüğü ile vatandaşlar, Ordu'nun çeşitli yerlerini sanal olarak görme fırsatı buluyor. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm İstanbul'da Ordu Tanıtım Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement